Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. siječanj 2017.

OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE

„Izmami osmijeh dragoj osobi uz novu Lumiju“

 

Dana 23.12.2016.godine u 12 h sjedištu Organizatora (Mobis electronic d.o.o., Heinzelova 96, 10000 Zagreb, OIB:10765466090), održano je izvlačenje nagradne igre „Izmami osmijeh dragoj osobi uz novu Lumiju“. Izvlačenje je održano za prijave zaprimljene u periodu od 07.11.od 00:00 sati do 21.12.2016.do 23:59 sati. Nagradna igra je organizirana u svim prodavaonicama na području Republike Hrvatske u kojima je mobilni telefon Microsoft Lumia uvezen od strane Mobis electronic d.o.o. i dostupan, osim proizvoda kupljenih u ponudi Operatera, u periodu trajanja nagradne igre.

 

Dobitnik nagrade potrošačka kartica u vrijednosti 5.000,00 kn je:

  1. Domagoj Bošnjak, 40000 Čakovec

Dobitnik nagrade mobilni telefon Microsoft Lumia 950 XL DS je:

  1. Ivan Kovačić, 10000 Zagreb

Dobitnici nagrade termo bočica su:

  1. Tonči Rončević , 20263 Lumbarda,
  2. Mildrag Krile, 10000 Zagreb,
  3. Irena Bakal, 10000 Zagreb,
  4. Tena Šnajdar, 4700 Karlovac

Dobitnici su o dobitku obavješteni  pismeno i  usmeno od strane Organizatora, kako bi se dogovorili detalji preuzimanja nagrada.

Izvučeni dobitnici ostvaruju pravo na nagradu uvidom u originalni račun, kao dokaz o kupovini koji treba biti u skladu sa Pravilima nagradne igre i kojeg trebaju predočiti pri podizanju nagrade.

Organizator će na adresu dobitnika poštom poslati nagrade u roku od 30 dana od datuma izvlačenja dobitnika nagradne igre. U slučaju da se nagrada vrati u sjedište Organizatora, istu dobitnik može preuzeti u sjedištu Organizatora u roku od 10 (deset) dana od dana povrata u sjedište Organizatora.

Nakon pregleda ispravnosti svih prijava prilikom izvlačenja ustanovljeno je kako nije bio dovoljan broj prijavljenih te ispravno prijavljenih sudionika sukladno Pravilima nagradne igre. Sa ostatkom nepodijeljenih nagrada će se postupiti u skladu sa Zakonom.

 

Čestitamo sretnim dobitnicima!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel