Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 08. listopad 2016.

Mala, kompaktna termalna kamera, FLIR ONE dostupna je u Mobis ponudi. Saznajte kako funkcionira i kako vam može pomoći u poslu, u održavanju kuće ili stana, ali i zabavi. 

Moguće ju je priključiti na smartphone i tablet uređaje te tako prikazati termalne slike na zaslonu uređaja. Ako ju želite povezati s Android uređajima to je moguće putem microUSB poveznica, a s iOS uređajima putem Lightening Connectora.

Korisnike u svijetu oduševljava njegov kompaktan dizajn, dovoljno malen za svaki džep. No, iako malen njegova primjena je nevjerojatno korisna. Upravo mogućnost snimanja onog što je nevidljivo ljudskom oku, točnije topline ima velik broj primjena za poduzetnike, ali i u privatne svrhe.

FLIR ONE™ bilježi suptilne promjene u temperaturi od čak 0.1 stupnja.

Pokreće ga FLIR Lepton, najmanji toplinski kamera modul tvrtke FLIR te nudi iznimna rješenja. Kamera je odlična za gledanje u potpunom mraku ili kroz dim i maglu. Zato je najviše cijene spasilačke službe, ali i planinari i fizički aktivne osobe koje vrijeme vole provoditi u prirodi.

FLIR ONE™ iznimno je koristan i za poduzetnike koji više ne moraju nositi veliku opremu. Koristite ju za održavanje, u građevinarstvu, prilikom procjene energije. Atraktivna je za elektroničare i mehaničare.

Jednostavno možete uočiti ''curenja'' toplinske energije u kući pa tako možete pratiti potrošnju i povećati energetsku učinkovitost vašeg životnog prostora. Idealna je za održavanje kuće ili stana.

Uz pomoć FLIR ONE™ pronađite curenje vode, insekte koji se nalaze u zidu ili jednostavno zaštitite sebe i svoju imovinu.

FLIR ONE™ ima i zabavne primjene. Ako imate kućnog ljubimca koji voli odlutati noću po dvorištu ili susjedstvu, pronađite ga uz pomoć termalne kamere.

Uređaj također uključuje vidljivu CMOS kameru, koja omogućuje upotrebu patentirane FLIR MSX® tehnologije. Spojite termalnu i klasičnu fotografiju za još kvalitetnije, detaljnije i bolje slike.

Od sada FLIR ONE™ termalna kamera dostupna je i u Mobis ponudi!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.