Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. ožujak 2024.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sutra objavljuje javni poziv građanima koji mogu ostvariti do 80 posto prihvatljivih troškova za kuće oštećene potresom odnosno 60 postotno sufinanciranje za kuće koje nisu oštećene potresom.

Ukupno su na raspolaganju sredstva od 120 milijuna eura što bi trebalo biti dostatno za energetsku obnovu do 10.000 obiteljskih kuća. Na samim stranicama Fonda će sutra, u srijedu 13.3.2024., biti dostupni prijavni obrazac i obrazac tehničkog proračuna dok će same prijave biti elektroničke.

Bespovratna sredstva se među ostalim mogu dobiti za ugradnju dizalica toplina i solarnih panela čije projekte u cijelosti na zahtjev možemo realizirati.

Sam cilj programa je dodatno potaknuti primjenu mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama. Rezultat? Osim čišćeg okoliša svakako i niža potreba energije za zagrijavanje i hlađenje što u konačnici omogućuje financijske uštede.

Iskoristi bespovratna sredstva na najbolji mogući način, obrati nam se s povjerenjem jer osim ponude renomiranih proizvođača nudimo i besplatno savjetovanje kroz cijeli proces.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel