Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 06. listopad 2016.

Stigla nam je nova aplikacija iz Googlea namijenjena boljoj, bržoj i jednostavnijoj organizaciji putovanja. Aplikacija je kreirana tako da sve važne informacije drži pohranjene na jednom mjestu koje su dostupne i u offline načinu rada. To je posebno korisno za sve putnike koji koriste tarife bez podatkovnog prometa u inozemstvu. 

Planirajte jednostavnije

Aplikacija vam omogućava jednostavnije planiranje i organiziranje putovanja. Automatski prikuplja informacije s Gmail računa i organizira ih kao individualna putovanja. Svako putovanje sadrži dnevni plan, list aktivnosti, prijedloge dnevnih obroka, hrane i pića za isprobati kao i niz drugih informacija.

Rezervacije

Uz ovu aplikaciju sve svoje rezervacije, poput avionskih karata, smještaja, najmova automobila ili rezervacija za restoran nalaze se na jednom mjestu. 

Svi vaši planovi nalaze se na karti

Uz toliko turistički zanimljivih lokacija koje treba posjetiti, Google Trips vam omogućava da sve lokacije imate zabilježene na karti. Također, dobivate i prijedloge koje trebate posjetiti ovisno o vašim interesima i raspoloživom vremenu.

Turističke atrakcije imaju informacije o radnom vremenu, preporukama i ocjenama drugih turista.

Svako putovanje sadrži kategorije aktivnosti poput Najboljih lokacija, Aktivnosti na otvorenom i Aktivnosti u zatvorenom. Uz to pronaći ćete i preporuke lokalaca.

Ako uskoro planirate put u inozemstvo, ova aplikacija će vam sigurno biti od pomoći.

Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se!

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.