Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. kolovoz 2021.

Huawei nam predstavlja novu zvijezdu u svojoj ponudi tableta – MatePad 11! Saznaj sve detalje koji će te oduševiti i prednaruči ga već danas jer Huawei ti sprema poklon!

6 stvari koje ćeš zavoljeti

Huawei MatePad 11 predstavlja ti zaslon koji se može pohvalitit s brzinom osvježavanja od 120 Hz što ti omogućava glatko i brzo vizualno iskustvo bilo da igraš igre ili gledaš filmove. Tu je i pametna magnetna tipkovnica za lakše korištenje, te Huawei Share koji olakšava dijeljenje sadržaja. 

Nevjerojatno brzi Wi-Fi, impresivni stereo-audio efekti te minimalistički dizajn oduševit će i one najzahtjevnije.

Prilagodite svoje mogućnosti

Dopusti si neka te preuzme kreativnosti i pretvori svoju inspiraciju u stvarnost pomoću HUAWEI M-Olovke. 4096 razina osjetljivosti na pritisak i osjetljivost na nagib omogućavaju da se svaka nijansa tvog pokreta zabilježi. Piši bilješke, skiciraj svoje ideje ili organiziraj svoje vrijeme na jednostavan način uz vrhunski Huawei MatePad 11!

Osim toga Huawei MatePad ti omogućava povezivanje s tvojim računalom i korištenje istoga kao sekundarni zaslon. Radi na dva projekta istovremeno, prebacuj datoteke na jednostavan način te koristiti olovku za potpunu kontrolu.

Huawei MatePad 11 – tvoje vrijeme je bitno!

12-satno trajanje baterije omogućava ti da bez problema s baterijom preživiš dan i odradiš sve što si morao/la. Zahvaljujući tehnologiji Frame Rate Adaptation ovaj tablet može punih 12 sati reproducirati video zapise bez dodatnog punjenja.

Osim toga tu je i dvostruki TUV Rheinland certifikat koji štiti tvoj oči od negativne plave svjetlosti bez promjena prikaza ili promjena boje. Neka i tvoje oči odmore.

Odlična prilika!

Prednaruči Huawei MatePad 11 u periodu od 9.8.2021. do 23.08.2021. i na poklon dobivaš tipkovnicu i olovku u vrijednosti od nevjerojatnih 1.498 kuna!

 

Prednaruči danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel