Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 08. svibanj 2019.

Već od prvog pogleda na Huawei P30 lite vidljivo je da se radi o mobitelu očaravajuće prelijevajućih boja koji nastavljaju trend koji je postavljen s Huawei P20 serijom. Pametni telefon koji ćeš htjeti ostaviti i bez maskice koliko god to rizično bilo za njegov 3D stakleni dizajn. 

Ali i za to uvijek postoji rješenje! Po odličnim cijenama možeš osigurati svoj novi mobitel za do dvije godine bez brige! 

Zaslon od ruba do ruba, a suza je sve manja!

Veliki zaslon od čak 6.15“ smješten je u tijelu značajno manjeg mobitela! Budući da se radi o full HD LCD zaslon koji pokriva malo više od 84% prednje strane uređaja. Na vrhu je smještena prednja 24MP selfie kamera u formi suze koja postaje sve manja i neprimjetnija. Početne verzije u formi zuba ili nešto većih suza možda su i narušavale vizualni dojam, ali svaki novi dizajn donosi sve elegantniji dizajn. 

https://www.mobis.hr/proizvodi/huawei-p30-lite/?items_layout=grid

Kamera, kamera, kod Huawei P30 serije sve je u kameri! 

Huawei P30 lite iako je lite verzija premium modela nimalo ne zastajkuje za puno jačim uređajima viših cjenovnih kategorija. Trostruka stražnja kamera od 48+8+2MP sastavljena je od ultraširokokutnih i širokokutnih kamera za još bolje i potpunije kadrove. 

Huawei P30 lite

I to je razlika koju će ljubitelji mobilne fotografije znati cijeniti i dobro iskoristiti. 

Osim toga, kamere imaju velike otvore blende pa čak i bez korištenja noćnog načina rada koji je dostupan, možeš snimiti fotografije s još više svjetla i detalja.

Kamera Huawei P30 lite opremljena je i AI tehnologijom raspoznavanja scena koji može prepoznati čak 8 kategorija scena u stvarnom vremenu za prednju kameru i 22 različite kategorije za stražnju kameru pa će 128GB interne memorije biti i više nego dobro iskorišteno.

Noćna selfie kamera Huawei P30 lite

Memorija koja impresionira!

Čak 4GB radne memorije dovoljno je za multitasking i pokretanje i zahtjevnijih aplikacija. GPU TURBO 2.0 osigurava brže, bolje i moćnije iskustvo za igranje igrica. 

Za sve to naravno potrebna je i dobra baterija. Solidan kapacitet baterije od 3340 mAh moguće je napuniti brzim punjenjem. 
 

Kupi Huawei P30 lite danas! 

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.