Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. svibanj 2019.

Već od prvog pogleda na Huawei P30 lite vidljivo je da se radi o mobitelu očaravajuće prelijevajućih boja koji nastavljaju trend koji je postavljen s Huawei P20 serijom. Pametni telefon koji ćeš htjeti ostaviti i bez maskice koliko god to rizično bilo za njegov 3D stakleni dizajn. 

Ali i za to uvijek postoji rješenje! Po odličnim cijenama možeš osigurati svoj novi mobitel za do dvije godine bez brige! 

Zaslon od ruba do ruba, a suza je sve manja!

Veliki zaslon od čak 6.15“ smješten je u tijelu značajno manjeg mobitela! Budući da se radi o full HD LCD zaslon koji pokriva malo više od 84% prednje strane uređaja. Na vrhu je smještena prednja 24MP selfie kamera u formi suze koja postaje sve manja i neprimjetnija. Početne verzije u formi zuba ili nešto većih suza možda su i narušavale vizualni dojam, ali svaki novi dizajn donosi sve elegantniji dizajn. 

https://www.mobis.hr/proizvodi/huawei-p30-lite/?items_layout=grid

Kamera, kamera, kod Huawei P30 serije sve je u kameri! 

Huawei P30 lite iako je lite verzija premium modela nimalo ne zastajkuje za puno jačim uređajima viših cjenovnih kategorija. Trostruka stražnja kamera od 48+8+2MP sastavljena je od ultraširokokutnih i širokokutnih kamera za još bolje i potpunije kadrove. 

Huawei P30 lite

I to je razlika koju će ljubitelji mobilne fotografije znati cijeniti i dobro iskoristiti. 

Osim toga, kamere imaju velike otvore blende pa čak i bez korištenja noćnog načina rada koji je dostupan, možeš snimiti fotografije s još više svjetla i detalja.

Kamera Huawei P30 lite opremljena je i AI tehnologijom raspoznavanja scena koji može prepoznati čak 8 kategorija scena u stvarnom vremenu za prednju kameru i 22 različite kategorije za stražnju kameru pa će 128GB interne memorije biti i više nego dobro iskorišteno.

Noćna selfie kamera Huawei P30 lite

Memorija koja impresionira!

Čak 4GB radne memorije dovoljno je za multitasking i pokretanje i zahtjevnijih aplikacija. GPU TURBO 2.0 osigurava brže, bolje i moćnije iskustvo za igranje igrica. 

Za sve to naravno potrebna je i dobra baterija. Solidan kapacitet baterije od 3340 mAh moguće je napuniti brzim punjenjem. 
 

Kupi Huawei P30 lite danas! 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel