Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 10. siječanj 2020.

Samsung Galaxy i CES 2020

Samsung ide na veliko sa CES-om 2020, službeno najavljujući dva nova pametna telefona nižih cijena u svojim vodećim linijama: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite. Obojica će imati velike 6,7“ zaslone, S10 Lite koji dolazi s impresivnom stražnjom kamera te Note 10 Lite koji ima ugrađen, svima poznati S Pen. Prava stvar ovdje je baterija: impresivnih 4.500 mAh, što nadmašuje čak i S10 Plus, kapaciteta 4,100mAh.

Ipak, postoje razlozi da će 2020. biti drugačija. Dok će većina vijesti o velikim telefonima i mrežama vjerojatno stići u veljači, kada se prema glasinama očekuje da će Samsung predstaviti Galaxy S11/S20 i Samsung Galaxy Fold 2 u San Francisu na Samsung Unpacked 2020 event.

Uz to očekuje se europska premijera u Barceloni na Mobile World Congress-u, dok bi se prvi pogled u našu brzu 5G mobilnu budućnost mogao početi prikazivati na CES-u 2020.

Samsung Selfie Type tipkovnica - virtualna tipkovnica

Očekuje se da će predstaviti i novu tehnologiju Selfie Type koja koristi metodu virtualne tipkovnice. 

Selfie Type je projekt Samsung-ovog internog inkubatora ideja C-Labs i korisnicima nudi virtualnu tipkovnicu uz pomoć AI algoritma i prednje kamere. Treba omogućiti ljudima da upravljaju svojim pametnim telefonom bez dodirivanja zaslona. Za njegovo postavljanje neće potreban dodatni hardver, a prema prvim video najavama djeluje obećavajuće.

OnePlus Concept One stiže na CES 2020

Osim intervjua, OnePlus nije sudjelovao na CES-u. To će se promijeniti za CES 2020, kada je izvršni direktor OnePlusa Pete Lau na Twitteru rekao da će vam kompanija „pokazati nešto posebno” u Las Vegasu.

Biti će malo prerano za najavu OnePlus 8 i OnePlus 8T. Međutim, postoji mogućnost da kompanija objavi glasine o OnePlus 8 Lite. Uključen ranije u prosincu, OnePlus 8 Lite navodno je OnePlusov prvi pametni telefon srednjeg dometa još od OnePlus X.
 

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.