Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. siječanj 2020.

Samsung Galaxy i CES 2020

Samsung ide na veliko sa CES-om 2020, službeno najavljujući dva nova pametna telefona nižih cijena u svojim vodećim linijama: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite. Obojica će imati velike 6,7“ zaslone, S10 Lite koji dolazi s impresivnom stražnjom kamera te Note 10 Lite koji ima ugrađen, svima poznati S Pen. Prava stvar ovdje je baterija: impresivnih 4.500 mAh, što nadmašuje čak i S10 Plus, kapaciteta 4,100mAh.

Ipak, postoje razlozi da će 2020. biti drugačija. Dok će većina vijesti o velikim telefonima i mrežama vjerojatno stići u veljači, kada se prema glasinama očekuje da će Samsung predstaviti Galaxy S11/S20 i Samsung Galaxy Fold 2 u San Francisu na Samsung Unpacked 2020 event.

Uz to očekuje se europska premijera u Barceloni na Mobile World Congress-u, dok bi se prvi pogled u našu brzu 5G mobilnu budućnost mogao početi prikazivati na CES-u 2020.

Samsung Selfie Type tipkovnica - virtualna tipkovnica

Očekuje se da će predstaviti i novu tehnologiju Selfie Type koja koristi metodu virtualne tipkovnice. 

Selfie Type je projekt Samsung-ovog internog inkubatora ideja C-Labs i korisnicima nudi virtualnu tipkovnicu uz pomoć AI algoritma i prednje kamere. Treba omogućiti ljudima da upravljaju svojim pametnim telefonom bez dodirivanja zaslona. Za njegovo postavljanje neće potreban dodatni hardver, a prema prvim video najavama djeluje obećavajuće.

OnePlus Concept One stiže na CES 2020

Osim intervjua, OnePlus nije sudjelovao na CES-u. To će se promijeniti za CES 2020, kada je izvršni direktor OnePlusa Pete Lau na Twitteru rekao da će vam kompanija „pokazati nešto posebno” u Las Vegasu.

Biti će malo prerano za najavu OnePlus 8 i OnePlus 8T. Međutim, postoji mogućnost da kompanija objavi glasine o OnePlus 8 Lite. Uključen ranije u prosincu, OnePlus 8 Lite navodno je OnePlusov prvi pametni telefon srednjeg dometa još od OnePlus X.
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel