Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. siječanj 2024.

Kupi Honor Magic6 Lite u periodu od 15.1. do 29.2.2024. i ostvari pravo na besplatne bežične slušalice Honor Choice Earbuds X5.

Sve što trebaš je registrirati se putem linka a zatim ubrzo stižu besplatne slušalice na tvoju adresu!

Više o Honoe Magic6 Lite mobilnom uređaju

HONOR Magic6 Lite 5G elegatnog dizajna dolazi sa impresivnim 6,78-inčni AMOLED zaslonom s 1,5K rezolucijom, 120Hz osvježavanjem i 5-zvjezdicom SGS certifikatom za otpornost na padove.

Tako da ćeš uz novi mobitel sigurno uživati u živopisnim bojama, glatkim prijelazima i zaštiti očiju s obzirom da dolazi s 5-slojnim sustavom zaštite očiju.

Garantira multitasking

Zahvaljujući snažnom Snapdragon 6 Gen 1 čipset s 4nm procesoru pokretanje aplikacija, igara i multitasking postaju mogući. Sve što želiš slobodno pohrani jer Honor Magic6 Lite dolazi s (8+8) 16 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što je zasigurno dovoljno prostora za pohranu bez da brineš o usporavanju uređaja.  

Dugotrajna baterija

HONOR Magic6 Lite 5G ima izdržljivu bateriju od 5300 mAh s 35W brzim punjenjem što omogućuje nesmetano kretanje bez bojazni da baterija neće izdržati sve tvoje aktivnosti.

Baterija ima DXOMARK zlatnu oznaku i tri godine jamstva protiv starenja.

Fotografiraj kao profesionalac

Honor Magic6 Lite dolazi uz trostruku kameru s 108 MP glavnim senzorom, 5 MP ultraširokokutnim objektivom i 2 MP makro objektivom.

Ova kamera ti omogućuje da postaneš profesionalac jer fotografije i videozapisi su kristalno jasni bez obzira na osvjetljenje. Zumiraj sve što želiš jer uz Honor Magic6 Lite i najmanji detalji postaju jasno vidljiv.

Najbolje od svega – do 29.2.2024. Honor Magic6 Lite dolazi uz besplatne bežične slušalice za sve one koji se registriraju nakon kupovine mobitela.  

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel