Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. ožujak 2020.

Ostalo nam je još malo do izlaska dugo očekivanog nastavka The Last of Us 2 - i jako smo uzbuđeni. Nastavak bi trebao biti pušten u prodaju 19.06.2020. i ne možemo dočekati!

 

The Last of Us - remek djelo koje nas je oduševilo

Završetak The Last of Us bio je prilično kompletan. No, kako se ispostavilo, to nije spriječilo Naughty Dog da izbaci nastavak u obliku The Last of Us 2 - ili, The Last of Us 2 - Part 2 ako koristimo njegovo pravo ime.

S obzirom na to da su igrači i kritičari prvu nastavak ocijenili kao remek-djelo s odličnim, emotivnim pripovijedanjem i zanimljivim, realističnim likovima, moram priznati da odluka o objavljivanju nastavka nije osobito šokantna. Vjerojatno bih se više iznenadio da ga nije bilo. A ipak, kada je prvi put objavljen The Last of Us 2, lagao bih da sam rekao kako mi srce nije zatitralo.

The Last of Us 2 - hoće li nadmašiti naša očekivanja?

Sada kada smo tako blizu nastavka i sami se pitamo da li The Last of Us 2 može nadmašiti prvi dio. Može li ispuniti naša očekivanja? Pa pogledajmo što zasad znamo o ovom iščekivanom nastavku.

Što je The Last of Us 2?

Nastavak kritički prepoznate postapokaliptične igre The Last of Us.

Kada će igra biti dostupna? Igra je dostupna od 29. svibnja 2020., ali prednarudžbe već sad možeš napraviti na mobis.hr

Na čemu mogu igrati? Možeš igrati na svojoj PlayStation 4 konzoli i vjerojatno PS5 konzoli (kruže glasine da će biti dostupna i za PC-u)

Radnja

Pet godina nakon opasnog putovanja kroz Sjedinjene Američke Države koje je poharala pandemija, Ellie i Joel skrasili su se u Jacksonu u državi Wyoming. Život u prosperitetnoj zajednici preživjelih dao im je mir i stabilnost, usprkos neprekidnoj prijetnji zaraženih i ostalih, očajnijih preživjelih.

Kada nasilan događaj poremeti njihov mir, Ellie kreće na nezaustavljivo putovanje u potrazi za pravdom i konačnim mirom. Dok lovi jednog po jednog odgovornog, suočava se s razarajućim fizičkim i emocionalnim posljedicama svojih radnji iz prošlosti.

 

Kupi već danas!


Izdanja

Kao što to biva uobičajeno, igrica će nam doći u nekoliko izdanja. Osim što će igrica dolaziti zasebno, oni istinski fanovi će moći kupiti bundleove sa mnoštvom dodatnog sadržaja.

The Last of Us 2 Collector's Edition

Izdanje za kolekcionare igre The Last of Us Part II će doći sa knjižicom koja sadrži ilustracije preko čak 48 stranica, također će biti dostupna i u digitalnom obliku. Nadalje paket će sadržavati Steelbook pakiranje, figuricu, pismo, Ellienu narukvicu, šest pribadača, četiri naljepnice i digitalno pozadinski soundtrack igrice.

Kupi The Last of Us 2 Collector's Edition

 

 

The Last of Us 2 Special Edition

Posebno izdanje igre The Last of Us Part II sadrži također knjižicu sa ilustracijama, steelbook pakiranje, dinamičnu temu za PS4, skup od šest PSN avatara i digitalno pozadinski soundtrack igrice.

Digital Deluxe Edition će nam doći sa dinamičnom temom za PS4, skup od šest PSN avatara, digitalno pozadinski soundtrack igrice i digitalnom knjižicom s ilustracijama od dobro poznatog Dark Horse autora.

Kupi The Last of Us 2 Special Edition

 

Za kraj samo mogu zaključiti da sam na rubu stolca od iščekivanja, a ti?

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel