Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. siječanj 2018.

Meizu je jedan od najpoznatijih kineskih brendova pametnih telefona. Nakon niza uspješnih modela, poput inovativnog Meizu PRO 7 sa stražnjim zaslonom stigli su novi modeli iz M-serije. 

Prošlog tjedna u Pekingu predstavljeni je novi model M6s. 

18:9 standard i zaslon od ruba do ruba

Trenutni standard zaslona pametnih telefona je sa 16:8 postao 18:9. Već smo pisali o razlozima novih omjera, a ponajprije je to zbog popularnosti streaming sadržaja i gledanja omiljenih zapisa putem pametnih telefona. Ovakvi zasloni pružaju najbolje iskustvo gledanja za korisnika. 

Meizu M6s ima najveći zaslon u generaciji M6 pametnih telefona. Osim toga, korisnici mogu uključiti cijeli zaslon za najbolji doživljaj. HD zaslon veličine 5.7“ omogućava bolji vizualni doživljaj slike, posebno prilikom igranja igrica, obavljanja online kupovine ili čitanja. Zaobljeni kutovi zaslona izvrsno se uklapaju u zaobljenosti metalnog kućišta.

Prilikom izrade Meizu uređaja nastavilo se s prepoznatljivim dizajnom telefona. Poleđina uređaja izrađena je od vrste cirkon pijeska. Zahvaljujući tome iznimno je ugodan osjećaj prilikom rukovanja i rada s uređajem. 

Inovativni i prirodni način rukovanja i otključavanja uređaja

M6s dolazi s bočnim senzorom otiska prsta, zahvaljujući ovom načinu, korisnik može otključati svoj uređaj dok ga drži u prirodnom položaju. Meizu M6s se otključava za samo 0.2 sekunde. Zahvaljujući bočnom senzoru ostavljeno je više prostora za zaslon.

mBack tipka

mBack i navigacijska traka omogućava jednostavnu navigaciju i kretanje aplikacijama i sustavom bez podizanja prsta u uređaja zahvaljujući osjetnom senzoru. 

Izvanredan rad procesora 

M6s pokreće Samsung Exynos 7872 SoC, a opremljen je i sa šest jezgrenim procesorom koji osigurava visoku učinkovitost, brzu i preciznu izvedbu. Uz 3GB RAM dobit ćeš dovoljno prostora za sve omiljene aplikacije. 

Uz to kako bi sustav radio bez glatko i bez zastajkivanja, tu je dobro poznati Flyme OS. Ova prilagođena verzija Androida kreirana je kako bi Meizu pametni telefoni pružali najbolje korisničko iskustvo. 

Velika baterija od 3000 mAh

Flyme 6 pametni pokretač može automatski raspodijeliti memoriju i optimizirati potrošnju energije kako bi učinkovito koristio bateriju od 3000 mAh.

Fantastična kamera 

Glavna stražnja kamera M6s modela kombinira senzor od 16 megapiksela sa Samsung Exynos 7872 ISP senzorom za pružanje visokokvalitetnih slika. Samsung CMOS ima ƒ / 2.0 otvor i prilagođen 5P objektiv za bogatije detalje koji omogućuju lako snimanje svih trenutaka. 

8-megapixelna prednja kamera također koristi Samsung CMOS, što omogućuje finiji i prirodniji izgled selfie fotografija, ali ima i mogućnost „beauty modea“.

 

Pogledaj najnovije Meizu M6 modele u mobis.hr ponudi

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel