Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 28. rujan 2017.

Već prilikom samog predstavljanja Meizu PRO 7 pametni telefon oduševio je sve zaljubljenike u pametne telefone i mobilnu industriju. Stražnji 1.9“ zaslon predstavlja inovaciju na tržištu koja zaista pomiče granice očekivanog.

Dizajn i stražnji zaslon Meizu PRO 7

Kao što smo već navikli kod Meizu pametnih telefona i ovaj se model odlikuje zaobljenim linijama uređaja. 

Stražnji AMOLED zaslon omogućuje kvalitetnije korištenje pametnog telefona i napredno iskorištavanje brojnih korisnih funkcija. Upravo zahvaljujući 1.9" zaslonu možeš snimati vrhunske selfie fotografije stražnjom dvostrukom kamerom.

Napredne tehnologije i mogućnosti korištenja filtera za uljepšavanje snimit će sve tvoje fotografije kvalitetnije nego ikad, a stražnji zaslon pokazat će ti kadar u stvarnom vremenu. 

                    

Osim snimanja neizostavnih selfija, stražnji AMOLED zaslon u boji pruža ti brojne korisne informacije i obavijesti. Primjerice, možeš pratiti prijeđenih koraka ili dobivati obavijesti bez potrebe paljenja glavnog zaslona. Tako ćeš uštedjeti energiju i smanjiti potrošnju baterije. 

Odaberi koje obavijesti želiš dobivati na stražnji zaslon Meizu PRO 7 pametnog telefona. Postavi obavijest o dolazećem pozivu, trenutnom kapacitetu baterije, alarmima i drugim obavijestima. Sve je dostupno na dohvat prsta. 

Što se tiče dizajna operativnog sustava, naglasak je stavljen na racionalni dizajn i harmoniji sadržaja. Potpuno novi Action-view sustav omogućava preglednost sadržaja, multi view, prilagođene pozadinske slike i multitaskanje jer se sve odvija na jedan klik. 

m-back tipka

Prednja (i jedina tipka) na uređaju jedna je od vrhunski optimiziranih trenutno dostupnih tipki. Omogućava lagano i intuitivno kretanje po funkcijama uređaja. Primjerice jedan dodir tipkom vraća te korak unatrag ili na početnu stranicu, dugo zadržavanje zaključava uređaj, a dupli otvara kameru ili tvoju omiljenu glazbu. 

Dvostruka stražnja kamera 

Uz kvalitetnu prednju, selfie kameru od čak 16 MP, dvostruka stražnja Sony 12 MP kamera snima fotografije profesionalne kvalitete. 

stražnja-kamera-meizu-pro-7

Uz efekt zamagljivanja pozadine, objekt snimanja puno je jasniji i izražajniji kao da snimaš s SLR fotoaparatom. 

Realistične boje i poboljšano snimanje noću rezultat su kombiniranog monokromatskog i snimanja u boji. Zato PRO 7 daje zapanjujuće noćne fotografije. Leća za boju snima boje, dok monokromatska leća snima detalje što značajno povećava razinu kvalitete. 

Premium iskustvo korištenja 

Uz Helio P25 procesor koji pruža visoke performanse i nisku potrošnju energije, moći ćeš raditi više i ostvarivati bolje rezultate. Memorija kapaciteta od 4 GB RAM omogućava nesmetano multitaskanje bez trzanja i zastajkivanja, a 64 GB interne memorije dovoljno prostora za pohranu svih tvojih podataka.

Flyme OS v6.0 

Flyme v6.0 temeljen na Android operativnom sustavu daje visokokvalitetno i prepoznatljivo korisničko iskustvo. Uz to razvijen je gameing mode koji pruža mogućnost igranja igrica s punim resursima bez da se igrača ometa s drugim funkcijama uređaja. Također, sustav se ubrzava za igranje igrica, prilagođava tastaturu za igrice ili primjerice privremenog gašenja nekih funkcija kako bi sustav radio besprijekorno!

Inteligentni software usmjeren na sadržaj prati korisničke navike i nudi rješenja aktivnosti na temelju različitih scenarija. Takav intuitivni operativni sustav može ti olakšati upravljanje mobitelom i pruža sigurnost tijekom korištenja. 

Inteligent thinking sustav

Inteligent thinking je sustav koji prepoznaje tvoje korištenje uređaja i način na koji koristiš aplikacije. Na taj način sam uređaj priprema aplikacije tako da ih možeš brže koristiti i aktivirati u odnosu na one koje možda koristiš rjeđe. 

Dobro poznati Flyme minimalistički dizajn ima velik broj poklonika u svijetu mobilne tehnologije kojeg po želji možeš dodatno prilagođavati svojem ukusu i željama.

Meizu sustavi se ažuriraju između 02 i 05 ujutro kada se sustav samoobnavlja bez da ometa korisnika u korištenju uređaja.

Uz to razvijen je gameing mode koji pruža mogućnost igranja igrica s punim resursima bez da se igrača ometa s drugim funkcijama uređaja. Također, sustav se ubrzava za igranje igrica, prilagođava tastaturu za igrice ili primjerice privremenog gašenja nekih funkcija kako bi sustav radio besprijekorno!

Paralelni prostor

Flyme OS ima još jednu zanimljivu značajku, mogućnost kreiranja Parallel Space odnosno paralelnog prostora na pametnom telefon. Možeš otključavati i mijenjati prostore jednostavnim pritiskom na senzor otiska prsta. Verzija v6.0 omogućuje normalni i tajni rad te rad za gosta. Fantastično zar ne? 

Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno, prilikom svakog zaključavanja uređaja možeš odrediti šifre za različite funkcije rada (privatni ili normalni način te prostor za djecu). Sve što moraš napraviti prilikom otključavanja uređaja uneseš željenu šifru i otvorit će se odabrani prostor. 

Privatni prostor zadržava podatke i ne dijeli ih u normalnom ili načinu za djecu. Tako svi tvoji važni podaci ostaju pohranjeni samo za tebe!

Meizu PRO nije još jedan uobičajen pametni telefon, on pruža više!

 

Saznaj sve o Meizu PRO 7!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel