Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. ožujak 2020.

Mobis.hr fizički dućan u Radničkoj 1A, danas privremeno zatvara svoja vrata u cilju zaštite zdravlja naših kupaca i zaposlenika. 

No, mobis.hr webshop radi punom parom. Otvoreni smo svaki dan od 0-24h.

 

Mobis.hr webshop radi svaki dan, a zapamti i ovo:

Osigurali smo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 1500 kuna, dok se za narudžbe manje od 1500 kuna dostava naplaćuje 25 kuna.

 

Dostava je osigurana za cijelu Hrvatsku, uključujući i otoke. Uz brzu dostavu, svoju narudžbu možeš očekivati najčešće već unutar dva radna dana. 

 

Educirani mobis.hr time čeka te u virtualnom svijetu. Javi nam se putem chata, na društvenim mrežama, putem maila ili telefona. Spremni smo odgovoriti na svako tvoje pitanje. :) 

 

Platiti možeš gotovinom prilikom pouzeća, Paypalom, American Express, Diners, Discover, Visa, MasterCard i Maestro karticama, Visa Inspire i Maestro karticama PBZ-a, Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke, Discover karticom, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva.

 

U mobis.hr ponudi možeš pronaći najbolji izbor mobitela, dodatne opreme, tableta i pametne tehnologije. Prati naše newslettere za najnovije vijesti iz svijeta mobilne tehnologije i najbolje popuste.

 

I dobro je znati da su svi mobis.hr uređaji su originalno zapakirani, a prodajni paket se otvara samo u slučaju potrebe ovjere garancije, i to pod sterilnim uvjetima – djelatnici koriste svu propisanu zaštitnu opremu i redovito dezinficiraju radnu okolinu. Kupujte bezbrižno u mobis.hr webshopu!

 

Pogledaj najbolje ponude!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
Zeljkozagar54@gmail.com 05.04.2020.
O k BEZ KOMENTARA
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel