Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. prosinac 2017.

Mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop! 

Uoči našeg prvo rođendana, primili smo nagradu za najbolji hrvatski webshop! Nagradu nam je dodijelila udruga eCommerce Hrvatska i 7 najuspješnijih web developera koji su se dokazali i radom na najpoznatije svjetske internetske trgovine!

 

Mobis.hr već je u prvoj godini poslovanja osvojio priznanja kupaca i struke. 

Uz struku koja je potvrdila da je mobis.hr internetska trgovina prema pravilima struke i korisničkog iskustva (UX – user experience) najbolji webshop, takvu potvrdu dali ste i vi kupci, zbog kojih smo mi tu. 

Početkom ove godine kupci su ocijenili mobis.hr najboljim webshopom unutar Shopper's Mind istraživanja, a u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17.000 europskih trgovina.

Mobis.hr, stekao je i oznaku povjerenja i EMOTA te je ocijenjen najvišom ocjenom od svih certificiranih webshopova koji prodaju mobitele. 

Mobis.hr ostvario je odlične rezultate u svim kategorijama ocjenjivanja 

Što se ocjenjivalo prilikom odabira za najbolji hrvatski webshop? Ocjene su se dijelile za nekoliko segmenata, naslovnu stranicu i navigaciju, kategorije proizvoda i filtere, stranicu proizvoda, procese plaćanja, pretraživanje po stranici te mobilna verzija. 

Mobis.hr ostvario je odlične rezultate u svim kategorijama.

Naslovna stranica mobis.hr pruža sve važne informacije na jednom mjestu. Kategorije su podijeljene na mobitele, tablete, široku ponudu dodatne opreme, različite vrste nosive tehnologije, dronove i druge gadgete. 

U najboljoj ponudi s više od 450 različitih modela mobitela i pametnih telefona uložen je velik trudu u kreiranje preglednih i jasnih filtera koji će svakog kupca brzo dovesti do željenog modela. Napredna i intuitivna tražilica kao jedan od ključnih elemenata, omogućava lagano navigiranje po stranici i pruža vrhunsko iskustvo korištenja.  

 

mobiteli-kategorija-filteri-mobis.hr

Mobis.hr - mjesto gdje ćeš pronaći gotovo sve dostupne marke mobitela s 450 različitih modela! 

Svakodnevno obogaćujemo raznovrsnu ponudu mobilnih uređaja i osluškujemo potrebe kupaca. Upravo zato je mobis.hr u vrlo kratkom vremenu postao mjesto gdje se mogu pronaći najpoznatiji svjetski modeli poput Samsunga, Applea, Huaweija, Nokije i brojnih drugih, ali i marke za one sa specifičnim zahtjevima poput OnePlusa, Xiaomija i Meizu pametnih telefona. 

Detaljni i multimedijski opisi na jednom mjestu

Stranice proizvoda uz standardne, tehničke karakteristike svakog proizvoda obogaćene s multimedijalnim sadržajima, velikim brojem fotografija i video zapisima te detaljnim opisima. Tako u samo par koraka možeš pronaći sve važne informacije o proizvodu na samo jednom mjestu. 

Sve tvoje kupovine na mobis.hr su sigurne! 

Posebnu smo pažnju posvetili što sigurnijem i ugodnijem kupovnom iskustvu plaćanja. Koji god od ponuđenih načina plaćanja odabereš tvoja kupovina bit će 100% sigurna. 

Uz plaćanje gotovinom prilikom pouzeća dostupno je i plaćanje Paypalom te Premium Visa, Diners, Visa, MasterCard, Maestro i Discover karticama, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva. Za sve one koji se odluče na plaćanje karticama omogućeno je plaćanje i do 24 rata bez kamata. 

Dostava za narudžbe iznad 1500 kuna potpuno je besplatna za cijelu Hrvatsku! 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 1500 kuna za područje cijele Hrvatske i stiže na željenu adresu najčešće već idući dan! 

Mobis.hr i dalje će donositi najbolju kvalitetu usluge i najatraktivnije ponude! 

 

Pronađite svoj novi mobitel na mobis.hr već danas!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel