Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. travanj 2018.

Mobis.hr webshop ponovo je proglašen najboljom hrvatskom internetskom trgovinom i to kategoriji telekomunikacija i mobitela! Prestižnu nagradu dodijelila je međunarodna komisija eCommerce stručnjaka uz izbor i ocjene kupaca. Ovo je druga nagrada dodijeljena u razmaku od samo nekoliko mjeseci! 

Međunarodna stručna komisija i kupci su odabrali - mobis.hr je najbolje mjesto za kupovinu mobitela, tableta i mobilne tehnologije. 

Na ovogodišnjem natjecanju, 28.03.2018., u organizaciji tvrtke sMind, čak 29 međunarodnih eCommerce stručnjaka ocijenilo je mobis.hr webshop kao najbolje mjesto za kupovinu mobitela, tableta i mobilne tehnologije. 

Stručna komisija ocjenjivala je korisničko iskustvo, sigurnost potrošača i uspoređivala ih s primjerima dobre prakse. Tim ocjenama dodane su i ocjene zadovoljstva kupaca kao i ocjene tehničke sukladnosti.

mobis.hr nastavlja uspješni niz nagrada!

U studenom 2017. godine mobis.hr osvojio je nagradu za najbolji hrvatski webshop po izboru najuspješnijih web developera i udruge eCommerce Hrvatska. Početkom 2017. godine prema ocjenama kupaca, mobis.hr bio je najbolje ocijenjeni webshop unutar Shopper's Mind istraživanja, a sve u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17.000 europskih trgovina koju smo dobili i ove godine. 

Uz nagradu Shopper's Mind, mobis.hr osvojio je dvije strukovne nagradu i za najbolje korisničko iskustvo i SEO optimizaciju stranice u organizaciji OMGCommerce! 

Puno je razloga zašto je mobis.hr najbolji webshop za kupovinu mobitela i mobilne tehnologije! 

Od trenutka kreiranja mobis.hr webshopa do danas najveća se pažnja posvetila kupcima i posjetiteljima kako bi se oni najbolje osjećali prilikom kupovine. Na jednom mjestu nalaze se sve najvažnije i multimedijske informacije s nizom edukativnih, zabavnih i informativnih sadržaja. 

Na jednom mjestu kupci mogu pronaći najatraktivnije brendove mobilne tehnologije, Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Xiaomi, OnePlus, Blackberry, Google, Bellabeat, Garmin, Kindle i Kobo te brojne druge.

Kupovina na mobis.hr sigurno i ugodno iskustvo! 

Svim mobis.hr kupcima i posjetiteljima na raspolaganju stoji educirano i ljubazno prodajno osoblje na chatu, mailu, telefonom i društvenim mrežama. 

Mobis.hr kupcima osigurana je besplatna dostava za iznose iznad 1500 kuna, a dostava se vrši u cijeloj Hrvatskoj i na otocima najčešće već u roku od dva radna dana! 

Ako kupac nije siguran da je kupljeni proizvod za njega, umjesto 14 dana, proizvod može vratiti unutar 20 dana od kupovine. 

Uz to dostupni su različiti načini plaćanja od popularnog Paypala, karticama na rate i plaćanja gotovinom prilikom pouzeća. 

Mobis.hr i dalje će donositi najbolju kvalitetu usluge i najatraktivnije ponude.

 

Pronađite svoj novi mobitel na mobis.hr već danas!

 


Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel