Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. studeni 2022.

Mobis.hr održao je event u Zagrebu 3.11.2022. na kojem su predstavljeni novi vivo pametni telefoni. Radi se o modelu X80 Lite te modelima iz Y serije – Y16,Y22s i Y35. Svaki od navedenih modela donosi odlične performanse i značajke koje se rijetko mogu naći na telefonima ovog cjenovnog ranga te se poprilično ističu kao primamljiva opcija među telefonima nižeg, ali i srednjeg ranga. Što se može očekivati od novih modela te kakve performanse donose, saznaj u nastavku!

Što donose noviteti iz Viva?

Event koji je mobis.hr održao u suradnji s tvrtkom vivo, osim dobre zabave u kojoj su uživali gosti i neka poznata lica, omogućio je i predstavljanje novih odličnih modela telefona koje sada možeš pronaći u našoj ponudi. Modeli koji su predstavljeni su vivo X80 Lite – „lite“ verzija flasghip X80 serije te modeli Y16,Y22s i Y35 iz nešto pristupačnije Y serije. Od snažnih procesora, moćnih sustava kamera, velikih ekrana i zanimljivih boja, novi modeli mogu se pohvaliti s mnogim narednim i korisnim značajkama. Nastavi čitati i saznaj sve o svakom pojedinom modelu!

vivo X80 Lite – elegantan i moćan!

Vivo X80 Lite ističe se kao najnapredniji od navedenih, a karakterizira ga elegantan dizajn koji dolazi u dvije prekrasne boje te zaista moćne performanse. Trostruki sustav 64-MP glavne kamere uz 8-MP ultraširoku te 2-MP glavnu kameru stvara vrhunski foto i video-sadržaj u svim uvjetima osvjetljenja uz odličnu jasnoću detalja i kontrasta. Prednja kamera od 50 MP koristi umjetnu inteligenciju za optimiziranje značajki fotografije i osigurava čistoću i jasnoću selfija. Pokreće ga napredan procesor s 8 GB RAM-a uz koje je moguć pristup i dodatnih 8 GB, a sve je podržano izdržljivom baterijom. X80 Lite oduševio je sve na eventu, a ti ga možeš kupiti već danas na mobis.hr!


slike mobis.hr eventa, autor: Mediatop International

vivo Y35 – nudi puno u svakom pogledu!

Vivo Y35 postavlja se kao zaista sveobuhvatan telefon srednjeg ranga. Elegantnog je kućišta, tankog i jednostavnog dizajna te vrhunske otpornosti, a može se pohvaliti i naprednim karakteristikama. Veliki 6.58“ zaslon FullHD+ rezolucije u kombinaciji s Audio Booster zvučnim sustavom pružit će ti odlično iskustvo užitka u najdražem sadržaju, a tu je i 50-MP trostruka kamera koja stvara odlične fotografije. Glavnu kameru nadopunjuju 2-MP makro objektiv za sadržaj iz šire perspektive te Bokeh kamera za fantastične portrete.
Jedna od najvećih prednosti novog Y35 je zasigurno baterija kapaciteta 5000 mAh koja će i uz intenzivnije korištenje trajati cijeli dan (i više od toga).


slike mobis.hr eventa, autor: Mediatop International

vivo Y22s – zlatna sredina

Vivo Y22s pravi je dokaz da za odlične karakteristike ne treba izdvojiti puno!
Telefon elegantnog i jednostavnog dizajna odiše estetikom, a dolazi u dvije zanimljive boje: dinamičnoj žutozelenoj te umirujućoj plavoj. „Ispod poklopca“, kao i prethodno navedeni Y35, također ima Snapdragon 680 čip, a 6 GB radne memorije koja se uz Extended RAM 3.0 nadopunjuje s dodatnih 8 GB stavlja ga u sam vrh telefona ovog cjenovnog ranga.
Dodatan pogon mu daje i baterija kapaciteta 5000 mAh, a osim toga ima i snažnu 50-MP kameru potpomognutu softverskim značajkama za dodatno poboljšanje kvalitete videa i slika koje se prikazuju na 6,55“ HD+ zaslonu brzine osvježavanja od 90 Hz.

vivo Y16 – za one koji znaju što žele

Posljednji predstavljen, a ništa manje bitan telefon je vivo Y16 koji je idealan za one koji ne žele potrošiti puno novca za telefon koji će im pružiti ono što im treba!
Dostupan u svemirsko crnoj i elegantno zlatnoj boji, Y16 ima sve – od 5000 mAh baterije i 4 GB radne memorije koja je dodatno proširiva do velikog 6,51“ FullView zaslona i dvostruke kamere koja koristi umjetnu inteligenciju.
Novi vivo modeli donose ti napredne performanse upakirane u atraktivne dizajne, a najbolje od svega je što cjenovno odgovaraju raznim tipovima korisnika. Požuri na mobis.hr , pogledaj ponudu i postani novi vlasnik odličnog vivo telefona!


slike mobis.hr eventa, autor: Mediatop International

Prednosti kupnje na mobis.hr

Mobis.hr pobrinut će se da tvoje iskustvo kupovine novog vivo uređaja bude maksimalno jednostavno i ugodno uz brojne pogodnosti. Osim vrhunskog korisničkog iskustva na našem webshopu, imaš pravo povrata svakog proizvoda unutar 20 dana ukoliko nisi zadovoljan. Također, prilikom pretplate na naš newsletter, dobivaš 5% popusta na svoju sljedeću kupnju!

 

Odaberi svoj novi vivo telefon!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel