Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. siječanj 2020.

Samsung Galaxy A serija nastavlja oduševljavati i pomiče granice pametnih telefona. Nova 2020. godina započela je s dva fantastična modela, Samsung Galaxy A51 i A71. Samsung Galaxy A51 već je stigao na mobis.hr, a A71 željno iščekujemo. 

Samsung Galaxy A51, velik zaslon i još unutarnje memorije 

Kod Samsung Galaxy A51 već je na prvi pogled vidljivo da su neki elementi „posuđeni“ od premium modela. Primjerice, tu je velik zaslon od 6.5“ koji umjesto „suze“ ili „zuba“ koji sve više odlazi u zaborav, ima samo malu rupu za kameru. Prvi put to smo mogli vidjeti na S10 seriji pa je ovo i više nego ugodno iznenađenje. 

Samsung Galaxy A51

Zaslon je visoke rezolucije, točnije Full HD+ Super AMOLED zaslon uz koji je Galaxy A51 kao stvoren za streamanje i sve tvoje omiljene sadržaje. 

Što se tiče kamera, 32MP prednja kamera snima odlične fotografije, karakteristika koja će usrećiti selfie generaciju. Glavna kamera sastavljena je od četiri kamere, 48 MP primarne kamere, 12 MP ultraširokokutne kamere, 5 MP macro kamere i 5 MP kamere s dubinskim senzorom. 

Također, dobro je znati da je tu i velika baterija od 4000 mAh koja će izdržati sve zahtjeve tijekom dana. Podržano je i brzo punjenje pa u slučaju da ti se baterija ispraznila, brzo se vraćaš u pogon! 

U mobis.hr ponudi dostupna je verzija s 4 GB radne memorije i čak 128 GB unutarnje memorije. 

Pronađi Samsung Galaxy A51 danas!

Samsung Galaxy A71 – otvorene prednarudžbe na mobis.hr!

Samsung Galaxy A71 također slijedi Infinity O dizajn, odnosno otvor na vrhu ekrana za prednju kameru. Zaslon je bez toga oslobođen svih okvira i dodataka i osigurava još veću površinu za prikaz svih omiljenih sadržaja. 

Još bolja četverostruka glavna kamera

Glavna kamera koja je sastavljena od četiri kamere od kojih svaka ima svoju funkciju u najboljim slikama do sad. Ultra široka kamera s kutem od 123°, idealna je za snimanje svih gradskih vizura ili nevjerojatne netaknute prirode. Makrokamera ističe i najsitnije detalje, ali snima i s ultra popluarnim bokeh efektom. Tako će savršeno izoštriti predmet u fokusu, a zamutiti pozadinu.

Kamere Samsung Galaxy A71

Važno je nezboraviti prednju kameru za selfije visoke rezolucije uz 32MP!

Prepoznatljiv Samsung dizajn, novih privlačnih boja 

Kreiran za udobno ležanje u ruci, zaobljenih rubova sa savršenom obradom, stvoren da ga nećete htjeti ispustiti iz ruke. 

Nećeš ni morati jer uz veliku bateriju od 4500 mAh i brzo punjenje tvoj mobitel će stalno biti u pogonu. 

Samsung Galaxy A71

Performanse koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Kako bi cijeli mobitel funkcionirao besprijekorno, Galaxy A71 opremljen je brzim, osmojezgrenim procesorom i nevjerojatnih 6GB radne memorije. Uz karakteristiku Game Booster tvoj mobitel će iskoristi maksimum performansi uz optimizaciju temperature, memorije i baterije. 

Napravi prednarudžbu za Samsung Galaxy A71!


 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel