Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. svibanj 2019.

OnePlus, u samo par godina od mobitela koji su obožavali zaljubljenici u mobilnu tehnologiju stigao je do mobitela kojeg žele imati apsolutno svi! Današnjim predstavljanjem u Londonu, OnePlus 7 PRO postao je najpoželjniji pametni telefon, ubojica flagshipa i hit model 2019. godine.

Nenadmašan dizajn OnePlus 7 PRO i zaslon od ruba do ruba

OnePlus 7 PRO

Zaslon od ruba do ruba, ali stvarno od ruba do ruba, bez notcheva i dewdropa i čak okvira. Senzor otiska prsta smješten je u 6.67“ zaslonu, a sve je lijepo zaokruženo staklenom poleđinom od 3D Corning Gorilla Glass stakla. 

Kada govorimo o ekranu, radi se o fluid AMOLED zaslonu, prvom ikad, s nevjerojatnih 90Hz koji osvježava sliku brutalnih 90 puta u sekundi.

Dostupan je u tri prekrasne boje koje su poznate pod službenim nazivima mirror gray, nebula blue i almond, odnosno u prijevodu u moćnoj sivoj, plavoj prelijevajućih tonova te nježno smeđoj boji krem tonova.

Moćne specifikacije za još brži i moćniji smartphone! 

U mobis.hr ponudi dostupna je vrhunska verzija od 8GB radne memorije i 256GB interne memorije koja je definitivno postala standard premium segmenta. Procesor je Qualcomm Snapdragon 855, trenutno najbolji procesor na svijetu koji je kreiran za 5G tehnologiju te AI i AR tehnologiju.

Osmojezgreni procesor uz tako veliku radnu memoriju i Adreno 640 GPU grafičku karticu jednostavno zove da ga napuniš s aplikacijama i igricama. Istraži nevjerojatno visoko postavljene granice ovog mobitela kojeg najbolje opisuje jedna riječ, BRZINA! 

Kamere koja će ostaviti sve bez daha

Jedan od vidljivijih karakteristika OnePlus 7 PRO je prednja kamera koja se podiže na gornjoj strani uređaja. Iznosi odličnih 16 MP.

Kada smo već kod prednje kamere, nas je ovaj video poprilično impresionirao, mislim da će i tebe.

Na poleđini smještena je trostruka glavna kamera sastavljena od ultraširokokutne, širokokutne i telefoto kamere koja osigurava 3x optički zoom. Kada govorimo o megapixelima ovih kamera radi se o 48 MP kameri sastavljenoj od 7 dijelova s velikim otvorom blende od f/1.6, ultraširokokutnoj 16 MP kameri i telefoto leći od 8 MP.

OnePlus 7 PRO kamera i leće

Od hardverskih značajki tu je optička stabilizacija slike te laserska i fazna detekcija autofokusa kao i LED bljeskalica u dva tona. 

Što se tiče certifikata vodootpornosti, sve što je OnePlus imao reći o tome objašnjeno je u ovom videu. 

OnePlus 7 PRO i specifikacije vrijedne premium modela

Uz optimizirani Android operativni sustav koji OnePlus donosi putem Oxygen OS, prilagođene verzije sustava koja upravlja radnom memorijom i optimizira njeno korištenje. Baterija kapaciteta 4000 mAh trajat će još dulje i raditi još više. 

Osim toga, za sve gamere tu je i dual stereo Dolby Atmos zvučnici koji pružaju vrhunsko zvučno iskustvo. 

 

Odaberi novi OnePlus 7 PRO!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel