Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. rujan 2018.

Saznaj top 5 razloga zašto bi Xiaomi Pocophone F1 trebao biti tvoj novi pametni telefon. 

1. Xiaomi Pocophone F1 flagship povoljne cijene         

Ovo je model koji će ti za cijenu prosječnog mobitela srednjeg ranga osigurati specifikacije koje inače dobivaš s puno skupljim top modelima.

Xiaomi Pocophone F1 opremljen je s moćnim Qualcomm Snapdragon 845 procesorom uz čak 6 GB radne memorije. Ovisno o modelu možeš odabrati i 64 GB ili 128 GB unutarnje memorije koji će biti sasvim dovoljni za sve tvoje omiljene aplikacije, fotografije i multimediju. Možeš ga i proširiti s dodatnom microSD karticom.

Uređaj ima i LiquidCool tehnologiju što ga čini i idealnim gaming mobitelom jer se procesor se ne pregrijava čak i kada radi prekovremeno.

2. Ogromna baterija i brzo punjenje

Xiaomi Pocophone F1 ima zaista ogromnu bateriju impresivnog kapaciteta od 4000 mAh za čak do 146 sati slušanja samo s jednim punjenjem. Uz to, mobitel je opremljen s brzim punjenjem Quick Charge 3.0.

3. Fantastična dvostruka kamera 

Xiaomi Pocophone F1 ima dvostruku stražnju 12+5 MP kameru s unaprijeđenom osvijetljenosti fotografija kao i brzinu fokusa kod snimanja kadrova u pokretu. 

AI tehnologija i sposobnost detektiranja scena osigurava da se prilikom snimanja automatski prilagođava ekspozicija, zasićenost za jednu od 206 već definiranih scena.

Prednja 20MP selfie kamera uz precizni bokeh efekt i tehnologije uljepšavanja učiniti će svaki tvoj selfie kao da je sniman u profesionalnom studiju. 

4. Velik i ojačan zaslon 

Veliki 6.18“ zaslon uz standardni „zub“, omjera 18.7:9 s dodatnim ojačanim staklom Corning® Gorilla® Glass idealan je za gledanje svih omiljenih sadržaja. Boje su žive i jasne, dok je crna zaista puna.   

5. Mobitel koji jednostavno daje puno! 

Xiaomi Pocophone F1 jednostavno daje puno u svim segmentima. Radi se o softverski i hardverski uravnoteženom uređaju koji će ispuniti sva tvoja očekivanja čak i kod onih zahtjevnijih. 

Jedan od najboljih SoC na tržištu, ali i velika radna memorija i baterija osigurale su mu poziciju mobitela s maksimalno dobrim specifikacijama i odličnom cijenom. 

 

 Kupi Xiaomi Pocophone F1 danas! 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel