Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. listopad 2018.

Novo priznanje Nokiji za kvalitetu, sigurnost i stabilnost je Android Enterprise Recommended. Ova potvrda olakšava odabir pametnih telefona za poslovne korisnike koji traže visoko postavljene standarde.

Android Enterprise Recommended, provjerena lista mobitela prema najvišim tehničkim standardima

S obzirom na nevjerojatno veliko tržište pametnih telefona ponekad je teško odabrati ono koje će zadovoljavati sve potrebne specifikacije, od sigurnosnih aspekata do tehničkih karakteristika. Android Enterprise Recommended osigurava tu listu povjerenih mobitela s potrebnim tehničkim karakteristikama i mogućnostima redovitih ažuriranja sustava.

Cijeli range novih Nokia pametnih telefona dospio je na ovu listu namijenjenu naprednim korisnicima i stručnjacima iz različitih područja. Uvršteni su modeli:

Koje kriterije mora zadovoljavati mobitel s Android Enterprise Recommended liste? 

Kako bi proizvod bio uvršten na listu mora zadovoljavati nekoliko kriterija poput minimalnih hardverskih zahtjeva, biti dostupan na globalnom tržištu, a uređaji se moraju moći prilagoditi pojedinoj organizaciji i imati podršku za grupnu registraciju uređaja bez dodira. 

Specifikacije ne smiju biti slabije od primjerice 2 GB radne memorije, 32 GB interne memorije i baterije koja ne traje barem 8 sati aktivnog rada. 

Nokia i Android One 

Upravo čist, siguran i ažuriran Android One operativni sustav koji pokreće modele Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i Nokia 6.1 osigurava pouzdanost koju poslovni korisnici očekuju. 

Android One donio je pojednostavljeno i pročišćeno sučelje i pažljivo odabrane aplikacije. Uz to korisnici novih Nokia dobivaju i besplatan i neograničen visokokvalitetni prostor za pohranu fotografija na Google Photos. Značajka koja čini osjetnu razliku. 

Pametan i čist dizajn operativnog sustava kojeg ćete pronaći na novim Nokia modelima osiguravaju korištenje više aplikacija odjednom (slika u slici), zatim obavijesni kružići za brzi pregled novosti kao i pojednostavljeno odabiranje aplikacije uz manje dodira na zaslon uređaja. 

 

Kupi Nokiju već danas! 

 

 


Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel