Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 20. ožujak 2018.

Novi Samsung Galaxy A modeli?

Prije nekoliko dana stigle su informacije da je na Geekbenchu, platformi za analizu softvera osvanuli su novi model Samsung SM-A600FN i SM-A605G, pretpostavlja se da se radi o novim Samsung Galaxy A6 i A6+.

Iako su najnoviji Samsung Galaxy S9 i S9+ modeli apsolutno pomeli konkurenciju na predstavljanju u Barceloni na ovogodišnjem WMC-u, vjerujemo da će jednako puno poklonika pronaći i ovi novi, ali povoljniji modeli. 

Samsung Galaxy A6 i A6+ 

Prema podacima s Geekbencha, Samsung modeli idealno će se uklopiti u modele srednjeg ranga. Cjenovno i specifikacijama nalaze se između Samsung Galaxy A5 2017 modela i premium Samsung Galaxy A8 modela, predstavljenog krajem 2017. godine. 

Specifikacije novih Samsung Galaxy A modela

Samsung Galaxy A6 model radit će na Android Oreo operativnom sustavu v8.0. Naime, verzija Android 8.0 Oreo omogućava brzo, pametno, sigurno i moćno korištenje. Već u ovom modelu dostupan je osmojezgreni procesor, kao i kod Samsung Galaxy A6+ modela. 

Samsung Galaxy A6 - SM-A600FN

Najnoviji Samsung Galaxy A6 model radit će na Exynos 7870 chipsetu kojeg smo prethodno imali prilike vidjeti na Samsung Galaxy A3 (2017) modelu. Uz 3 GB RAM-a vjerujemo da će imati sasvim dovoljno radne memorije za sve aplikacije. 

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6+ - SM-A605G

Samsung Galaxy A6+ model dolazi s vrhunskim Snapdragon 625 procesorom i 4 GB RAM. 
Samsung Galaxy A6+

Pronađi vrhunsku Samsung ponudu na mobis.hr!

Prijavi se na newsletter i na mail primi kôd za popust za proizvod mjeseca!