Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. prosinac 2019.

Kraj ove godine Alcatel je obogatio tržište mobitela novim, atraktivnim modelima po odličnim cijenama. Moćne specifikacije, puno memorije i odlične kamere, sve što možeš poželjeli uz povoljne i primamljive cijene. 

Tvoj novi pametni telefon već od 749,00 kuna? 

Alcatel 1S povoljan je model koji ti osigurava iznimno atraktivne specifikacije poput preglednog 6.22“ HD+ Vast zaslona ukomponiran u kompaktno tijelo zaobljenih rubova. Uživaj u satima igre ili pregleda sadržaja uz moćnu baterije od 4000 mAh i trostrukom kamerom od 13 + 5 + 2 MP već od 749,00kn! 

Za cjelodnevno multitaskanje tu je i 3 GB radne memorije koja i više nego ugodno iznenađuje u ovom cjenovnom rangu. Uz to, ako ti 32GB radne memorije neće biti dovoljno tu je i mogućnost proširenja memorijskog prostora s microSD karticom od 128GB.

Modeli koji će očito napraviti pomutnju na tržištu! 

Uz ovaj model, dostupan je i model Alcatel 3X koji za samo 899 kuna donosi čak 6 GB radne memorije i 128 GB unutarnje memorije. Tolika unutarnja memorija bit će i više nego potrebna zahvaljujući trostrukoj stražnjoj kameri od 16+8+5MP koja će snimit odlične fotografije. Je li moguće da su u ovaj cjenovni rang zaista stigle ovakve specifikacije?

Osim toga, ovaj pametni telefon ima i trostruku glavnu kameru i zaslon od ruba do ruba veličine 6.52“. Na vrh nalazi se samo mala „suza“ za prednju kameru. 

Za dodatno povoljniju cijenu možeš odabrati isti model, nešto manje unutarnje memorije 4GB radne memorije i 64GB unutarnje memorije. 

Vrhunska Black Friday akcija na mobis.hr! Niža akcijska cijena!

Iskoristi fenomenalnu priliku i iskoristi Black Friday akciju na bezvremenske Alcatel modele! Akcija traje do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

 

Kupi novi Alcatel danas! 
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel