Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. listopad 2022.

Novi Xiaomijevi modeli 12T i 12T Pro upravo su predstavljeni! Ovi vrhunski modeli odlikuju se moćnim karakteristikama, a donose ti i neke nikad viđene performanse na Xiaomi pametnom telefonu. Prednarudžbom nekog od ovih fantastičnih modela na našem webshopu možeš ostvariti i dodatne pogodnosti te među prvima osjetiti sve prednosti novih Xiaomi 12T i 12T Pro pametnih telefona. Što ti sve donose novi modeli te kakve pogodnosti možeš ostvariti, saznaj u nastavku!

Zaslon

Oba uređaja dolaze s fantastičnim 6.67“ AMOLED zaslonom koji se ističe vrhunskom brzinom osvježavanja od 120 Hz te visokom rezolucijom od 1220 x 2712 piksela što sliku na zaslonu čini izrazito čistom i jasnom, s brzim i uglađenim prijelazima. Moć zaslona nadopunjuju značajke poput HDR10+ i Dolby Vision tehnologije, a zaslon prikazuje čak 1 milijardu boja uz odličan kontrast i bogatstvo detalja što pruža zaista nevjerojatno vizualno iskustvo.

Kamera

Kamera je zasigurno jedna od najvećih prednosti novih modela. Oba modela imaju trostruki sustav kamera koji, osim glavne, obuhvaća 8MP ultraširokokutnu kameru koja kut slikanja proširuje do 120° za odlične fotografije iz šire perspektive te 2MP makro senzor za bogate fotografije izbliza s naglašenim detaljima. No, glavna razlika između ova dva modela je u glavnoj kameri. Naime, 12T Pro dolazi s nevjerojatnim 200 MP širokokutnim senzorom kamere što ga čini prvim Xiaomi telefonom koji time može pohvaliti, te jednim od prvih pametnih telefona općenito. Kamera stvara fotografije izuzetne čistoće i kvalitete, čak i u noćnim uvjetima ili u pokretu, a dolazi s cijelim nizom značajki koje će dodatno proširiti mogućnosti stvaranja sadržaja. 12T model dolazi sa 108 MP glavnim objektivom koji stvara ništa manje impresivne fotografije i videozapise.

Procesor i memorija

Xiaomi 12T dolazi s MediaTek Dimensity 8100 Ultra dok s 12T pokreće nešto snažniji Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 koji je u samom vrhu najmoćnijih mobilnih procesora. Međutim, i jedan i drugi pružit će vrhunske performanse, brzinu i učinkovitost. Procesori su kod oba modela potpomognuti s 8GB radne memorije za nesmetan rad prilikom intenzivnijeg korištenja tako da bez problema mogu podnijeti i zahtjevniji multitasking. 12T model u našoj ponudi dolazi sa 128 GB interne memorije, a za one zahtjevnije, 12T Pro će pružiti 256 GB.

Prednaruči i iskoristi pogodnosti!

Prednarudžbom Xiaomi 12T ili 12T Pro modela na našem webshopu na poklon dobivaš Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite robotski usisavač, 6 mjeseci jamstva na zaštitu zaslona te 3 mjeseca besplatne pretplate na YouTube Premium. Prednaružbe traju do 12.10.2022., stoga nemoj čekati! Prednaruči novi Xiaomi 12T ili 12T Pro, ugrabi besplatan Robot Vacuum Mop 2 Lite usisavač, osiguraj zaslon svog novog uređaja i 3 mjeseca uživaj u gledanju sadržaja na YouTube Premium-u potpuno besplatno! Sve uređaje potraži ovdje.

 

Kupi Xiaomi 12T ili 12T Pro i pokupi poklone!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel