Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 10. siječanj 2017.

Dana 09.01.2017. u 12h sjedištu Organizatora (Mobis electronic d.o.o., Heinzelova 96, 10000 Zagreb, OIB:10765466090, održano je izvlačenje nagradne igre „Mobis Božićna nagradna igra“. Izvlačenje je održano za prijave zaprimljene  u periodu  od 01.12. od 00:00 sati do 31.12.2016.do 23:59 sati.

Nagradna igra je organizirana u prodajnim mjestima Organizatora: Iblerov trg 2, Heinzelova 96 i web shop na adresi www.mobis.hr u periodu trajanja nagradne igre.

Dobitnik nagrade 1 x božićni obiteljski paket za sve generacije koji sadrži: 

 

  • Za baku ili djeda: 1 x mobilni telefon Doro PhoneEasy® 530X, 
  • Za mamu ili tatu1 x pametni telefon Microsoft Lumia 650 DS, 
  • Za djecu: 1 x pametni telefon  Alcatel GO PLAY, 
  • Za kućnog ljubimca: 1 x Tractive GPS lokator za kućne ljubimce

je: Nada Dabo, 10000 Zagreb

Dobitnik je o dobitku obavješten  pismeno i  usmeno od strane Organizatora, kako bi se dogovorili detalji preuzimanja nagrada.

Izvučeni dobitnik ostvaruje pravo na nagradu uvidom u originalni račun, kao dokaz o kupovini koji treba biti u skladu sa Pravilima nagradne igre i kojeg treba predočiti pri podizanju nagrade. 

Organizator će na adresu dobitnika poštom poslati nagrade u roku od 30 dana od datuma izvlačenja dobitnika nagradne igre. U slučaju da se nagrada vrati u sjedište Organizatora, istu dobitnik može preuzeti u sjedištu Organizatora u roku od 10 (deset) dana od dana povrata u sjedište Organizatora.

Čestitamo sretnom dobitniku!
Vaš Mobis!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.