Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 26. kolovoz 2018.

AKCIJA JE ZAVRŠILA, ALI I DALJE TE NA MOBIS.HR ČEKAJU NAJBOLJE HUAWEI CIJENE I PONUDE! 

Pronađi ih klikom na link! 

 

U mobis.hr webshopu od 22. do 29.8.2018. čekaju te odlični mobiteli Huawei P9 lite 2017 i Huawei Mate 10 PRO po sniženim akcijskim cijenama. 

Huawei P9 lite 2017 uz 200 kuna nižu cijenu!

Huawei P9 lite 2017 apsolutni je best buy model 2017. i 2018. godine koji po iznimno povoljnoj cijeni daje zaista puno. 

Stakleno kućište i veliki 5.5“ zaslon koji dolazi zaštićen s tvornički postavljenim zaštitnim staklom, osiguravaju lijep i elegantan izgled. Na poleđini Huawei P9 lite 2017 nalazi se 12 MP kamera koja snima čiste fotografije čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. 

Solidan kapacitet baterije od 3000 mAh osigurava cjelodnevno korištenje koje uključuje surfanje, slušanje glazbe i streamanje. 

Uz osmojezgreni procesor i 3 GB radne memorije dobit ćeš uređaj koji glatko podnosi multitaskanje, ali i prebacivanje između aplikacija bez trzanja i zastajkivanja. 

Iskoristi akcijsku cijenu do 29.8.2018. ili do isteka zaliha i ulovi svoj novi Huawei P9 lite 2017 za samo 1.399,00 kuna!

Huawei Mate 10 lite moćan uređaj srednje klase na akciji! 

Huawei Mate 10 lite jednostavnog i atraktivnog dizajna, elegantnih linija u sebi krije četiri kamere, dvije prednje selfie kamere 13+2MP i dvije stražnje, glavne kamere 16+2 MP. 

Stražnje kamere snimaju čiste fotografije zaista impresivne dubina uz mogućnost korištenja bokeh efekta, trenutno najpopularnijeg dostupnog efekta. Ono što je zaista zanimljivo kod Huawei Mate 10 lite pametnog telefona je mogućnost naknadnog fokusiranja te snimanja fotografija u pokretu od dvije sekunde. 

Zaslon je velik i pregledan i iznosi čak 5.9“. Zahvaljujući njemu u potpunosti ćete iskoristiti mogućnosti osmojezgrenog procesora i 4GB radne memorije jer se jednostavno nećete htjeti odvajati od njega. 

Kupi Huawei Mate 10 lite po odličnoj akcijskoj cijeni od 2.149,00 kn do 31.8.2018. ili do isteka zaliha!

Huawei Mate 10 PRO uz nevjerojatan popust od 800 kuna! 

Huawei Mate 10 PRO koji je proglašavan i najboljim pametnim telefonom 2017. godine uz brojne preporuke relevantnih IT portala može biti tvoj uz odličnih 800 kuna popusta! 

Vrhunske specifikacije i nesmetan rad omogućava mu Kirin AI procesor koji pruža brz i učinkovit rad. Zahvaljujući tome Huawei Mate 10 PRO je pametan, prilagođava se i uči kako bi dobili najbolje iskustvo uz manju potrošnju energije. Osim toga, ovakav procesor osigurava da će tvoj uređaj ostati kao nov još duže vremena. 

Za sve one koji traže brzo i uranjajuće iskustvo gledanja omiljenih sadržaja ili igranja igrica na prekrasnom 6“ zaslonu, tu je revolucionarna GPU Turbo tehnologija.  

Kupi Huawei Mate 10 PRO u mobis.hr po akcijskoj cijeni od 5.199,00 kuna!
 
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel