Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. ožujak 2024.

Svakog mjeseca pripremamo neodoljive ponude na mobitele, tablete, televizore i još mnogo toga.

Donosimo pregled aktivnih promocija!

USKRŠNJA PONUDA - POSEBNA PONUDA I POPUSTI DO 25%

Ovog Uskrsa pripremili smo posebnu ponudu pametnih satova, tableta, multipraktika, pomoćnika prilikom kuhanja i svega što vam treba da vaš dom zablista! 

Požurite jer posebna ponuda i popusti do 25% su ovdje samo do 2.4.2024. ili do isteka zaliha. 

SAMSUNG GALAXY A55 I SAMSUNG GALAXY A35 5G + POKLON SLUŠALICE BUDS FE

U promotivnom razdoblju do 28.3.2024. za svaku kupovinu Samsung Galaxy A55 ili Samsung Galaxy A35 5 G mobilnog uređaja sve što trebaš je prijaviti se u Samsung Members aplikaciju. Nakon toga na tvoju adresu stižu Buds FE slušalice! Ne zaboravi - nakon kupovine mobilnog uređaja potrebno se prijaviti u Samsung Members aplikaciju najkasnije do 30.4.2024. godine.

SAMSUNG S 24 SERIJA + POKLON SLUŠALICE BUDS 2 PRO

Samo do 22.3.2024. za svaku kupovinu bilo kojeg mobitela iz Samsung Galaxy  S24 serije na poklon dobivaš Samsung Buds 2 Pro. Poklon u vrijednosti od čak 225 € može biti tvoj ako požuriš i obaviš kupovinu na Mobis.hr!

NAGRADNI NATJEČAJ

Zaigraj s nama i osvoji pametni sat! Sve što trebaš je posjetiti Mobis.hr Facebook stranicu ili Mobis.hr Instagram profil, biti kreativan i ostaviti komentar iiii čekati! Igramo sve do 26.3.2024.

Isplati se biti kreativan jer jedan pametni sat poklanjamo na Instagram profilu a drugi na našoj Facebook stranici stoga požuri, posjeti naše društvene mreže i uživaj.  

LG KLIMA UREĐAJI I DIZALICE TOPLINE -20 %

Pripremi se na vrijeme za toplije dane, doskoči čekanju i naruči odmah LG klima uređaje jer dolaze uz isporuku unutar dva radna dana i uz besplatnu dostavu. 

Za sve prijavljene na newsletter vrijedi posebna pogodnost - čak 20 % popusta za kupovinu LG klima uređaja i dizalica topline

PROMOTIVNE CIJENE

Promotivne cijene najpoznatijih svjetskih brendova te čekaju svakog mjeseca! Zaviri u Xiaomi, Samsung, Cubot, Blackview, Honor, TCL i akcijske ponude mnogih drugih brendova.

Uz same promotivne cijene tu su i novi artikli koje izdvajamo iz ponude – Cubot dječji tableti, Blackview mobilni uređaji i najnoviji mobilni telefoni na tržištu.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel