Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. travanj 2024.

Svakog mjeseca pripremamo neodoljive ponude na mobitele, tablete, televizore i još mnogo toga.

Donosimo pregled aktivnih promocija!

VIKEND AKCIJA

Vikendom dodatno štedimo uz popuste do 30%, a što ti radiš? Vrijedi nas pratiti jer posebne promocije kratkog su roka ali donose puno popusta.

Posebna ponuda traje do 15.4.2024. ili do isteka zaliha.

IPHONE POSEBNE CIJENE

iPhone po posebnim cijenama kod nas nije novost! Nove modele smo snizili do 30.4.2024. a uštede idu sve do 59€. Sniženi su i najnoviji modeli iPhone mobitela stoga klikni i kupi.

GOOGLE PIXEL

Google Pixel mobiteli sve su traženiji a dolaze uz cijene već od 449€. Primamljiv dizajn, visoka kvaliteta i širina ponude mogu biti tvoje sve do 28.4.2024.

SAMSUNG AI

Samsung AI je stigao i donosi poklone!

Kupiš li Galaxy Z Flip5, Galaxy S23, S23 FE ili S24 na poklon dobivaš Galaxy Fit3 pametnu narukvicu i Galaxy Buds FE slušalice.

Za kupnju Galaxy Z Fold5, Galaxy S24+ i S24 Ultra dobivaš poklon u vrijednosti od čak 367 €, odnosno gratis dolaze Galaxy Fit3 pametna narukvica, Galaxy Buds FE slušalice i Galaxy Tab A9.

XIAOMI 14 ULTRA

Stigao je novi Xiaomi mobitel – Xiaomi 14 Ultra. Dostupan je odmah, a dostava je besplatna. Trebaš li još koji razlog da se odlučiš za kupnju? Ako da, onda je dobro za znati da sve do 10.4.2024. uz Xiaomi 14 Ultra dobivaš Redmi Pad SE na poklon!

XIAOMI FAN FESTIVAL

Xiaomi Fan Festival donosi nevjerojatne cijene i široku ponudu. Cijene kreću već od 89€ a u ponudi se nalazi sve što ti treba. Svi su pozvani na ovaj festival, dođi i zabavi se uz ludo dobre ponude!

SAMSUNG AI

Budućnost je stigla uz Samsung Galaxy AI modele. Inovativni, posebni i uvijek korak ispred – jednostavno Samsung Galaxy AI odabrani modeli imaju primamljive cijene, top kvalitetu i kreiraju budućnost mobilne tehnologije.

CUBOT I BLACKVIEW

Trebate li izdržljiv, kvalitetan i povoljan mobilni uređaj tu je naša ponuda Cubot i Blackview mobilnih telefona. Izdvajamo i Blackview tablete – za odrasle ali imamo i ponudu dječjih tableta. Klikni i razveseli sebe ili svoje mališane. Posebna ponuda traje samo do 7.4.2024. ili do isteka zaliha. 

REALME

Realme mobilni telefoni pružaju beskrajne mogućnosti, pregršt memorije i atraktivne cijene. Da bi bio dobar ne treba biti skup. Trk na link i provjeri!

TCL TELEVIZORI

I ovog mjeseca ugrabi odlične cijene na kvalitetne televizore. Opremi svoj dom, apartman ili vikendicu po povoljnim cijenama TCL televizora.

DIZALICE TOPLINE

Tko još s prvim zrakama sunca misli na hladne dane? Mi jer smo LG dizalice topline spustili i do 30%. Dobro je misliti unaprijed i dočekati spremno sve vremenske uvjete.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel