Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. veljača 2020.

Samsung Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra dostupni su za kupovinu već danas.

Najnovijim Samsung modelima, ovaj južnokorejski proizvođač moćnih pametnih telefona još jednom je dokazao da kada se radi o premium mobitelima samo znaju za kvalitetu i vrhunsku izradu. Uz Samsung Galaxy S20 seriju predstavljen je i Samsung Galaxy Z Flip preklopni pametni telefon, ali i njemu više kasnije. 

Dizajn Samsung Galaxy S20 serije 

Samsung je nastavio s prepoznatljivim Infinity-O zaslonom koji je ovisno o modelu dostupan u tri dimenzije, 6.2“, 6.7“ i najvećih 6.9“ na Samsung Galaxy S20 Ultra. 

Stražnja strana, nastavlja trenutni trend stražnjih kamera dizajniranih u formi pravokutnika. Isti dizajn mogli smo vidjeti i na najnovijim modelima Samsung Galaxy A serije, Samsung Galaxy A51 i A71

Također, kod boje poleđine uz elegantnu i bezvremensku crnu i sivu boju, dostupne su i pastelne boje, plava i roza. 

Zaslon Samsung Galaxy S20 serije – jedan od najboljih ekrana pametnih telefona ikad 

Dinamički AMOLED kapacitivni zaslon na Samsung Galaxy S20 seriji s QuadHD+ rezolucijom daje čistu i jasnu sliku i vrhunske boje. Brzina osvježavanja zaslona od impresivnih 120Hz zaista čini razliku uz brz i precizan odgovor, a razlika se i više nego vidi. 

U sam ekran ugrađen je i ultrazvučni čitač otiska prsta koji pulsira kako bi otkrio 3D brazde otiska i skenirao brzo i jednostavno. 

Dobro je i znati da kao što se i očekuje kod ovih premium pametnih telefona, ovaj ima IP68 zaštitu za vodootpornost do 1.5m dubine do 30 minuta. 

Kamera za nevjerojatne rezultate i visoku rezoluciju

Sva tri modela pomaknula su granice kvalitete kamere za još bolje, profesionalne rezultate. 

Samsung Galaxy S20 uz trostruku kameru za fotografije kao profesionalne

Kamera Samsung Galaxy S20 sastavljena je od 12MP ultraširokokutne kamere, 12MP širokokutne i 64MP telefoto kamere. 

Upravo ova 64MP osigurava da dobijete visoku rezoluciju fotografije čak i prilikom uvećavanja fotografije, ali i rezanja dijelova fotografije. 

Kod Samsung Galaxy S20+ modela dodana je dubinska kamera DepthVision za još bolje portretne fotografije. DepthVision kamera sastoji se od dva senzora zahvaljujući kojima kamera uspijeva odrediti rubove snimanog objekta, dubinu i efekte, a upravo je to važno za kvalitetne portretne slike. 

Kamera Samsung Galaxy S20 Ultra je ultra, ultra dobra!

Dovoljno je reći 108MP, ali mi ćemo nadodati da se radi o četverostrukoj kameri od 12MP za ultraširokokutnu, 108MP za širokokutnu, 48MP telefoto leće te DepthVision. 

Upravo tih 108MP omogućuje uvećavanje nekoliko puta bez gubitka kvalitete i zumiranje 100x sa super zumom, odnosno 10x sa hibridnim optičkim zumom i 4x optičkim zumom. Nevjerojatno, zar ne?

Superbrzo punjenje i veliki kapacitet baterije

Baterija na Samsung Galaxy S20 seriji iznosi 4000mAh, 4500 mAh odnosno 5000 mAh ovisno o modelu. Osim što imaju veliki kapacitet i super brzo punjenje te brzo bežično punjenje, ove baterije su i pametne. 

Naime, prilagođavaju se mobilnim navikama s ciljem uštede energije i duljeg korištenja. 

Uz to, ako poželiš, možeš podijeliti svoju bateriju s prijateljima jer ova baterija osigurava powershare. 

 

Kupi novu Samsung Galaxy S20 seriju danas!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel