Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 25. siječanj 2022.

Prijavi se na naš newsletter i ostvari 5% popusta na svoju sljedeću kupnju. Prijava je vrlo laka i jednostavna, a sve što trebaš je e-mail adresa. U nastavku ti pokazujemo kako se prijaviti.
 

Kako se prijaviti?

Kada otvoriš našu stranicu mobis.hr otvorit će ti se Pop-up prozor s detaljnim uputama za ostvarenje poposta. Samo unesi svoju e-mail adresu i prati upute. Ukoliko slučajno zatvoriš Pop-up prozor, nema problema. Samo 'skrolaj' malo niže na početnoj stranici dok ne dođeš do dijela 'Prijavi se na newsletter'. Osim koda za popust, prijavom na newsletter bit ćeš u mogućnosti primati obavijesti o raznim akcijama i pogodnostima, drugim kuponima za popuste te informativnim člancima kako bi tvoja kupnja bila što kvalitetnija. Također, možeš se i registrirati na našem webshopu kako bi mogao pratiti svoje dosadašnje narudžbe, iskorištene kupone, ostvarena jamstva i ostalo.

 


Aktivacija popusta

Nakon što uneseš svoju e-mail adresu i prijaviš se na newsletter, na mail ćeš dobiti obavijest o prijavi s linkom za završetak postupka prijave. Jednostavno klikni na link kako bismo uspješno potvrdili tvoju e-mail adresu i dobit ćeš novi e-mail s kodom za popust. To je to. Iskoristi popust i uživaj u svom novom proizvodu!
 

 

Prijavi se na newsletter

Zašto baš mobis.hr?

Mobis.hr tim pobrinut će se da tvoja kupnja bude maksimalno ugodno i kvalitetno iskustvo. Osim vrhunskog korisničkog iskustva na našem webshopu, imaš pravo povrata svakog proizvoda unutar 14 dana ukoliko nisi zadovoljan. Svaka dostava iznad 500 kuna je besplatna, a dostavljamo na području cijele Hrvatske unutar 3 radna dana. Plaćati možeš virmanom i općom uplatnicom, gotovinom, PayPal-om, većinom kartica te odnedavno i Keks pay aplikacijom , a na našem blogu možeš pronaći puno informativnog i edukativnog sadržaja koji ti može pomoći u kupnji.

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel