Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 29. prosinac 2017.

Čestitamo dobitniku! Nagradu osvaja Dejan Lincner!

Prijavi se na nagradnu igru i možeš osvojiti mobitel za baku ili djeda!

emporia mobiteli dizajnirani su za starije osobe! Izrađeni su kako bi zadovoljili najviše standarde kvalitete, jednostavnost upotrebe i prema željama i potrebama korisnika. 

Primjerice zaslon emporia uređaja ima maksimalnu širinu, velikog je kontrasta i fonta kako bi sadržaj bio pregledan i jednostavan za čitanje. Osim toga, prilikom razvoja uređaji posebna se pažnja posvetila i prilagodbi zaslona osobama slabijeg vida u suradnji s optičarima. 

Zvuk je čist i usklađen sa slušnim aparatima, a tu su i vizualne obavijesti poput bljeskalice. 

emporia FLIPbasic F220

Idealan je mobitel za sve one koji žele klasičan mobitel s tipkama s jasnim i preglednik zaslonom. Puni se vrlo jednostavno na stanici za punjenje. 

Jasan i pregledan mobitel

Preklopni mobitel emporia FLIPbasic F220 dolazi opremljen s 2.2" zaslonom u boji. Veliki kontrast osigurava čitljivost sadržaja, a zahvaljujući preklopu zaslon je zaštićen od ogrebotina. Prednji zaslon pruža informacije o novim obavijestima, SMS porukama, propuštenim pozivima ili eventualno o praznoj bateriji. 

Jasne i velike tipke

Velike i dobro odijeljene tipke osiguravaju jednostavno rukovanje. Na tipkovnici se nalaze i tri tipke za brzo biranje, a kako bi rukovanje i pozivanje bilo što jednostavnije, njima se mogu dodijeliti i tri najvažnija kontakta. 

SOS tipka 

Tipka za hitni poziv ili SOS tipka nalazi se na poleđini uređaja i osigurava da brzo i jednostavno kontaktirate četiri numerirana broja iz kontakata. Brojevi se automatski pozivaju, a sustav osigurava da se poziv primi, odnosno da ne završi na telefonskoj sekretarici. 

Prijavi se na nagradnu igru i možeš osvojiti ovaj odličan mobitel idealan za starije osobe! 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.