Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. travanj 2022.

Renewd je relativno nov brand na tržištu pametnih telefona, a poseban je po tome što rabljenim mobilnim telefonima daje drugi život, obnavljajući ih 100% originalnim dijelovima koji prolaze kroz strogu kontrolu te uz koje dobivaš i 2 godine jamstva. Renewd surađuje s nekim od najpoznatijih svjetskih brandova pametnih telefona, a našu ponudu Renewd mobitela možeš pogledati ovdje.  Brand koji korištenim mobilnim telefonima daje drugi život te na taj način pridonosi održivosti i očuvanju našeg planeta, svoj je doprinos odlučio povećati još više. Naime, od 2021. godine Renewd je partner u WeForest projektu, a više o njemu i doprinosu Renewd-a pročitaj u nastavku.
 

Što je WeForest projekt?

WeForest je projekt koji okuplja i inicira pokret društveno odgovornih, malih i velikih kompanija za pozitivnim utjecajem na čovječanstvo i planet na kojem živimo. Putem WeForest projekta lokalne zajednice, organizacije i tvrtke okupljaju se kako bi zajedničkim snagama radili na pošumljavanju područja čiji je okoliš narušen negativnim utjecajem čovjeka. Svojim djelovanjem WeForest projekt direktno utječe na održivi razvoj i implementaciju inovativnih i trajnih rješenja za obnovu i očuvanje okoliša te općenito na sve veću ekološku osviještenost kompanija, organizacija, ali i pojedinaca diljem svijeta.

 

 

Zajedno do zdravijeg planeta

Prema međuvladinom panelu o klimatskim promjenama, oko 730 mlrd. tona CO2 mora se maknuti iz atmosfere u 21. stoljeću kako bi se globalno zatopljenje ograničilo na 1.5°C. Prema procjeni, mjerama pošumljavanja na kojima WeForest radi, oko 29% potrebne količine CO2 moglo bi se uspješno ukloniti.  Sklapanjem suradnji sa zajednicama i organizacijama te zajedničkom implementacijom rješenja putem projekta, radi se ne samo na sadnji drveća, nego i na izgradnji ekološkog integriteta i svijesti kako bi razvoj čovjeka i okoliša te njihova dobrobit bili dugoročno održivi.
 


Kako Renewd sudjeluje i doprinosi?

Osim što svojom osnovnom djelatnosti Renewd već radi na održivosti i očuvanju okoliša, sudjelovanjem u WeForest projektu na još jedan dodatan način daju svoj doprinos. Za svaki Renewd iPhone koji se proda, Renewd direktno sudjeluje u obnovi šuma na području Etiopije koje je pogođeno siromaštvom i propadanjem okoliša. Prodajom Renewd iPhone mobilnih telefona Renewd je do sada direktno utjecao na sadnju gotovo 29 000 stabala na tom narušenom području, a taj broj će u budućnosti, zajedničkim radom na ovome projektu zasigurno biti i puno veći te u konačnici pridonijeti razvoju lokalnih zajednica i obnovi okoliša.
Kupnjom Renewd pametnog telefona i ti možeš doprinijeti očuvanju i dobrobiti našeg planeta, a sve što trebaš je kliknuti na gumb niže i odabrati jedan iz naše bogate ponude!

 

Želim Renewd pametni telefon!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel