Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. ožujak 2022.

Stigao nam je još jedan fenomenalan pametni telefon iz Samsunga – Galaxy A53 koji ne samo da ti donosi najbržu 5G mrežu, nego će te ostaviti bez daha svojim radom, brzinom i performansama

Vrijeme je za nevjerojatno snagu procesora

Galaxy A53 pokreće nenadmašan osmojezgreni Octa-Core 5nm procesor koji će ti pružiti brzo, fluidno i vrhunsko korisničko iskustvo. Dizajniran je tako da može podnijeti napredan multitasking, a uz RAM Plus očitat će tvoje obrasce korištenja mobitela i prema tome prilagoditi dodatnu radnu memoriju za još više pojačanja. Pametni telefon raspolaže sa 6 ili 8 GB radne memorije i 128 ili 256 GB interne memorije, a ako želiš još više, uvijek ju možeš nadograditi sa microSD karticom do 1TB. Ova memorijska konfiguracija, zajedno sa moćnim procesorom i više je nego savršena kombinacija za sve tvoje uspomene koje želiš pohraniti i zadatke koje obavljaš.

Snažna baterija od 5000 mAh odlično će se nadovezati na procesor i memorijsku konfiguraciju i izdržati sve radnje čak i do 2 puna dana. Zato budi bez brige, radi, dijeli i stvaraj sadržaje s prijateljima i obitelji jer ova baterija podnosi sve, a uz super brzo punjenje od 25W nećeš niti primijetiti da je ikada prazna.

Kamere za svaku priliku

Uz višestruke objektive biti će nemoguće uhvatiti lošu fotografiju. Za oštre, jasne fotke iskoristi primarnu kameru od 64MP, a vidike proširi sa ultra širokokutnom kamerom od 12MP i uhvati pejzaže kao nikada do sad. Istakni pojedinosti i približi se detaljima uz makro kameru od 5MP, dok će za izražajne portrete najbolje poslužiti dubinski senzor od 5MP.

Uz OIS kameru i videozapisi će izgledati profesionalno i stabilno, uz još glađe kadrove čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Primjenom umjetne inteligencije i odličnih značajki kamere Photo Remaster automatski će poboljšati tvoje fotografije za još životopisnije i jače boje i detalje.

Uz 6.5“ Super AMOLED zaslon uživat ćeš u svakom detalju koji gledaš. Proširiv Infinity-O zaslon pružit će te neponovljivo životopisno iskustvo na otvorenom i zatvorenom uz do 800 nita sa istovremenim smanjenjem plave svjetlosti funkcijom Eye Comfort Shield. Gledaj što želiš na ovom odličnom zaslonu zahvaljujući stopi osvježenja od 120Hz s kojom će svaki sadržaj imat više detalja, kontrasta uz uglađen doživljaj gledanja.

Ono što će svakako istaknuti Samsung Galaxy A53 je IP67 certifikat za otpornost na vodu i prašinu što znači da može biti uronjen u vodu do 1 metra dubine na 30 minuta. Također tu je i dodatna zaštita zaslona, Gorilla Glass 5 koji će ga štititi od ogrebotina i padova

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel