Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. siječanj 2020.

Početkom 2020. godine Samsung nam u punom smislu te riječi predstavlja snagu broja 10 u obliku svoje dvije zvijezde: Samsung Galaxy Note 10 lite i Samsung Galaxy S10 lite. Moćni telefoni koji omogućavaju dijeljenje baterije bez punjača; dodatan prostor za pohranu te su otporni na vodu i prašinu upravo su stigli na mobis.hr!

Samsung Galaxy Note 10 lite – dizajniran da unaprijedi produktivnost

Samsung Galaxy Note 10 lite donosi moć i premium iskustvo ravno na tvoj dlan. Ovaj pametni telefon dizajniran je da poveća produktivnost i ispuni sva očekivanja moderne generacije, a to postiže prvenstveno beskrajnim Super AMOLED zaslonom. Ovaj unikatni zaslon krije jedino prednju kameru koja je maksimalno smanjena da ne bi smetala kod svakodnevnih radnji.

Moć S Pen olovke

Note liniju telefona karakterizira olovka koja povećava kreativnost i olakšava život korisnicima. Ova Bluetooth olovka omogućava korisnicima da personaliziraju svoje fotografije i video dinamičnim crtežima, ali isto tako u poslovnom smislu pomaže da sve zabilješke prebace u digitalni tekst. Također S Pen olovka pomaže prilikom navigiranja kroz izbornik ili vođenje prezentacija.

Fotografiraj kao profesionalac

Samsung Galaxy Note 10 lite zaokružuje svoju priču s vrhunske 4 kamere koje čine moćan sustav kamera. Čine ga 12MP ultra širokokutna kamera, 12MP širokokutna kamera, 12MP kamera s telefoto lećom te 32MP selfie kamera.

 

Samsung Galaxy S10 lite – sustav vrhunskih kamera za profesionalne fotografije i videe

Samsung Galaxy S10 lite predstavlja novu generaciju mobilnih kamera za snimanje fotografija visoke rezolucije. Kreni s 48MP kamerom za HD fotografije živih boja; prebaci se na ultra širokokutnu kameru i fotografiraj pod kutom od 123°za krajolike koji oduzimaju dah ili otkrij oku nevidljivo uz makro kameru. Za sve bitne životne trenutke tu je 32 MP selfie kamera za odlične autoportrete.

Moć iznutra

Samsung Galaxy S10 lite pokreće Snapdragon 855 procesor koji uz 8GB radne memorije omogućava fluidno iskustvo i visoku responzivnost čak i pri multitaskingu. Unutarnja memorija iznosi 128 GB, ali je proširiva do nevjerojatnih 1TB za iskustvo prijenosnog računala.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel