Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. veljača 2019.

U nizu novih proizvoda od kojih su neki „procurili“ u javnost i prije službenog predstavljanja, stigli su i neki neočekivani modeli!

Samsung Galaxy S10 serija, ispunjava visoka očekivanja premium modela

Kupovinom Samsung Galaxy S10 modela dobit ćete onu visoku kvalitetu izrade i odlične specifikacije kao što i očekujete od premium modela koji koštaju i po nekoliko tisuća kuna. 

Što se tiče materijala na poleđini uređaja većina modela iz S10 serije dolazi sa staklenom poleđinom, ali bit će dostupna i keramička na najjačim modelima S10+.

Zaslon je velik, gotovo bez ikakvog okvira, nešto što smo prvi put vidjeli na Samsung Galaxy S8 modelima

Ono što je Samsung odlučio preskočiti u svojim S modelima su razni oblici suza i zuba koje su služile za postavljanje prednjih kamera. Prvi je takav dizajn predstavio Samsungov glavni konkurent u segmentu premium modela, Apple pa je logično za pretpostaviti da su se htjeli odmaknuti o takvog dizajna. 

Kamere se dakle nalaze u gornjem desnom kutu uređaja i ovisno o modelu radi se o jednoj ili dvije kamere. Osim toga, senzor otiska ugrađen je ispod ekrana pa je to ostavilo dodatan prostor za pročišćeni dizajn. Zahvaljujući tome da se radi o ultrazvučnom čitaču otiska prsta ispod zaslona koji čita 3D reljefe otiska prsta i skenira otisak u svim uvjetima. 

AMOLED zaslon nove generacije

Dinamički AMOLED zaslon osigurava žive boje i, kako svi proizvođači pametnih telefona vole istaknuti, najcrnje crne. 

Ono što ga dodatno ističe u odnosu na druge uređaje je posebni način izrade koji osigurava redukciju štetnog plavog svjetla bez mijenjanja boje na zaslonu kako je to bio slučaj do sada. 

Multikamere Samsung Galaxy S10 serije za profesionalce

Kada se radi o Samsungovim kamerama, kvaliteta je neupitna. Glavna kamera Samsung Galaxy S10 i S10+ sastoji se od tri vrlo moćne kamere od kojih je svaka zadužena za određeni segment snimanja.

12MP telefoto kamera koja osigurava fantastično detaljno prikazane udaljene objekte, ukratko fotografije snimljene sa Samsung Galaxy S10 serijom omogućit će 2x zumiranje bez kompromitiranja kvalitete slike. Širokokutna 12MP kamera i ultra-širokokutna 16MP kamera osigurava i do 123° vidljivog polja. 

Performanse koje opravdavaju visoku cijenu

Baterija koja traje 24 sata? Da je ovo bio ključni prodajni argument originalne Nokije 3310 rekli bismo da ovaj mobitel i nije nešto, ali budući da Samsung Galaxy S10 serija ima specifikacije boljeg računala, onda je to impresivno. 

Modeli iz S10 serije pa čak i Samsung Galaxy S10e, uče iz obrazaca dnevne rutine korisnika i učestalost korištenja pojedini aplikacija. Na taj način gasi aplikacije koje u tom trenutku nisu potrebne ili se ne koriste kako bi se uštedila energija. 

Bežično punjenje omogućuje dijeljenje baterije s prijateljima ili uređajima kojima u tom trenutku nedostaje baterije. Potrebno je jednostavno položiti uređaj na Samsung Galaxy S10.

Procesor koji je uvijek korak ispred

Još brži i bolji osmojezgreni procesor nove generacija uz veliku internu memoriju od 6GB ili 8GB.

Za slušanje glazbe tu su predstavljene Samsung Galaxy Buds. No, nisu one dobre samo za slušanje kako kažu iz Samsunga, nego i za razgovor. Dolaze u specijalnoj kutijici koja osigurava punjene i zaštitu. 

Dodatno ih ističe dizajn koji ne viri izvan ušne školjke, a njihovo korištenje ne izolira korisnika od okoline. 

Mobis.hr u prednarudžbama za Samsung Galaxy S10 i S10+ poklanja i Fitbit Charge2 pametnu narukvicu. Količine su ograničene! 

Napravi prednarudžbu za Samsung Galaxy S10 seriju!

 

Mobis.hr najbolji izbor mobitela

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel