Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 07. veljača 2019.

I dok još uvijek čekamo službeno predstavljanje Samsung Galaxy S10 modela, velik broj informacija je procurio u javnost. Saznaj što sve možemo očekivati od najnovijih Samsung modela 20.2. ove godine.

Kako izgleda novi Samsung Galaxy S10? 

Prema renderima koji su se počeli pojavljivati po brojnim IT portalima vidljivo je da Samsung neće uključivati zub odnosno „the notch“ u dizajn svojih modela. 

Na prednjoj strani postavljena je jednostruka i dvostruka selfie kamera, ovisno o modelu koja zauzima iznimno malen prostor. Okvir je minimalan i ne odstupan od prepoznatljivog dizajna Samsung Galaxy S serije. 

Samsung Galaxy A serija prezentirala je i modele s tri odnosno četiri kamere, a to će donijeti i  Samsung Galaxy S10 i S10+ modeli, barem prema onome što do sada znamo. 

Njemački portal WinFuture objavio je rendere koji najbolje prikazuju sve do sada objavljene informacije. 

Samsung Galaxy S10 dolazi u nekoliko verzija? 

Prema nekim najavama možemo očekivati standardnu ponudu u dvije verzije, Samsung Galaxy S10 i Samsung Galaxy S10+, dok se negdje najavljuje i Samsung Galaxy S10 lite. 

Upravo ovaj „lite“ dio naziva čest je kod Huawei, Honor i Xiaomi modela, a označava pristupačniju verziju premium modela. Možemo li se tome nadati i kod Samsunga, saznat ćemo 20.2.2019. na predstavljanju svih modela. 

Specifikacije Samsung Galaxy S10 modela nisu više potpuno tajne! 

Najavljen je veliki zaslon od 5.8“ i 6.2“. Očekuje se i nova generacija Snapdragon i Exynos procesora dok minimalna radna memorija iznosi 4GB, a slijede ju 6GB i 8GB. 

Nadopunjujemo! Novosti o novom Samsung Galaxy S10 od 8.2.2019.!

Kako najnovije informacije govore u kupci novog Samsung Galaxy S10 modela u prednarudžbama trebali bi dobiti i besplatne bežične Samsung Galaxy Buds. Ono što ih čini posebno zanimljivima je kutijica koja može poslužiti kao bežični punjač. 

 

Kako funkcioniraju Samsung Galaxy Buds? 

Zahvaljujući ovoj fotografiji, brojni IT portali i stručnjaci nagađaju kako bi se trebale bežično puniti putem stražnjeg dijela Samsung Galaxy S10. 

Sve ostale informacije su manje-više nepoznate pa nam predstoji samo čekanje. 

 

Pogledaj najbolju ponudu Samsung modela! 

Prijavi se na newsletter i na mail primi kôd za popust za proizvod mjeseca!