Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. lipanj 2018.

Oneplus je odavno dokazao da ima mobitele koji s pravom nose epitete poput najboljeg i najkvalitetnijeg. U samo pet godina ovaj brend od nepoznatog imena postao je sinonim za premium mobitele pogotovo kod onih koji se „kuže“ u mobilnu tehnologiju. 

Dizajn, preciznost i pažnja

Prije nego što se pozabavimo zaista vrhunskim specifikacijama krenimo s dizajnom. Zaslon Oneplus 6 je naravno od ruba do ruba kao i sve veći broj mobitela trenutno dostupnih na tržištu. 

Fantastično parira sjajnim iPhone i Samsung modelima. Ako nisi tip za sjajne pozadine u crnoj i bijelo-zlatnoj boji, tu je mat crna verzije. Model je napravljen od stakla i to iznimno otpornog stakla Corning Gorilla Glass 5.

Ono što se kod većine mobitela izgubilo, a Oneplus 6 je zadržao, je 3.5mm utor za slušalice. Vjerujemo da će solidan broj korisnika ova informacija zaista oduševiti. 

Oneplus_6

Zaslon s kojim vidiš više

FullHD+ OLED zaslon (2280x1080 px) donosi jasno, svijetlo i oštro iskustvo gledanja omiljenih sadržaja. Boje su žive i pune.

Omogućeno je i upravljanje i prilagođavanje boja i prikaza. Uz sRGB i DCI-P3 kalibracije boja prilagodi korištenje kako ti najbolje odgovara.  

Performanse i softver 

Oneplus uvijek prilikom izrade posebnu pažnju polaže u ugradnju i korištenje samo najboljih komponenti. Naravno, to se nije mijenjalo s modelom Oneplus 6

U mobis.hr ponudu stižu modeli sa 64GB, 128GB i ogromnih 256GB. Uz Snapdragon 845 procesor koji ga pokreće i 8GB ili 6GB RAM, mobitel je toliko brz i radi bez zastajkivanja da ne želiš ni zamisliti svijetu u kojem mobitel može biti drugačiji. 

Oneplus_6

Aplikacije se instantno otvaraju, multitaskanje radi i bez najmanjeg trzaja i čekanja, a igrice, koliko god zahtjevne bile rade vrhunski. 

Oneplus je zaista učinio puno da optimizira ovaj model i to se vidi. 

Oxygen OS koji je baziran na Androidu, a prilagođen Oneplus mobitelima, zadržava jednostavnost. Napredno upravljanje uređajem pruža ti uranjajuće iskustvo i jednostavniju navigaciju, prilično je intuitivno i elegantno riješeno. Sve što ti je potrebno pokrećeš ili gasiš pokretom prsta. 

Kamera snimaj u sekundi

Dvostruka kamera na poleđini uređaja zadržava istu brzinu kao što je to i kod svih ostalih komponenti Oneplus 6

Optička stabilizacija slike omogućava ti kristalno čiste fotografije s puno detalja. Kao i svaki premium pametni telefon omogućeno je super usporeno snimanje i nevjerojatno dobri portreti za prednju i stražnju kameru. 

Da, Oneplus 6 je zaista najbolji smartphone! 

Uz moćnu i naprednu bateriju koja u samo 30 minuta punjenja osigurava gotovo cijeli dan korištenja uređaja brzina brzinu su zaista ugradili su svaku komponentu. 

Mobitel jednostavno pruža top performanse, brzinu, ali i odličnu cijenu za takav izgled i specifikacije. 

Sve u svemu, Oneplus je mobitel koji moraš imati. 

 

Pogledaj sve Oneplus 6 modele! 

 


Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel