Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 04. listopad 2018.

Iako smo prije nekoliko mjeseci slušali glasine kako Samsung neće nastaviti svoju Galaxy „J“ seriju mobitela već će unaprjeđivati Galaxy „A“ seriju, danas gledamo najavu obje serije. Samsung stavlja na tržište premium mobitele srednje klase – Samsung Galaxy J4+, Samsung Galaxy J6+, a dobili smo i novi broj u „A“ seriji, Samsung Galaxy A7.

Koje nam specifikacije donose Samsung Galaxy J4+ i J6+?

Samsung Galaxy J4+ i Samsung Galaxy J6+ su veoma slični po dizajnu, no možemo primijetiti da to nije onaj isti dizajn od prethodnika koji su izašli ranije ove godine. Oba modela ističu svoj veliki Infinity display i Android 8.1. Okvir i zadnja strana mobitela dolaze u jarkim bojama poput zlatne i crvene, a i tamnijim inačicama poput roze i sive.

Samsung Galaxy J4+ ovaj puta ne dobiva skener za otisak prsta, a Samsung Galaxy J6+ će imati skener na home tipki koja se ovaj puta nalazi s desne strane. Zanimljiva odluka, pomaže u funkcionalnosti i pri radu. Što se tiče displaya, Samsung je stavio TrueHD+ display, koji se stvarno primijeti prilikom gledanja videa. Samsung Galaxy J4+ će dolaziti sa 2GB RAM i 32GB prostora, dok će Samsung Galaxy J6+ dolaziti sa 4GB RAM i 64GB prostora. Oba mobitela će biti Dual SIM te će imati utor za SD karticu do 256GB.

Samsung Galaxy J6+ imat će dvije kamere, primarna od 13MP te sekundarna od 5MP, što uvelike poboljšava slike u uvjetima slabog svijetla. Na prednjoj strani imamo 8MP kameru, koja će snimiti savršen selfie baš svaki puta! Samsung Galaxy J4+ nam ovaj puta dolazi sa samo jednom, 13 megapikselnom kamerom sa zadnje strane, a s prednje strane imat ćemo 5MP kameru. 

Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy A7, novi model iz A serije

Na red dolazi Samsung Galaxy A7. Samsung se nije štedio kada je došlo do novog broja u A seriji. Čak štoviše, napravili su impresivan posao za jedan uređaj koji se ne klasificira kao flagship, već kao mobitel srednje klase. Krenimo od početka…

Već na prvi pogled možemo vidjeti sofisticiraniji Samsung Galaxy J6+ dizajn u novom Samsung Galaxy A7 – blago zaobljeni kutovi, umjesto polikarbonata možemo vidjeti aluminijski okvir koji je prekriven Gorilla Glass staklom, a na mjestu TrueHD+ displaya vidjet ćemo moćni Super AMOLED display koji čini boje puno življima i ugodnijim za oko. No, pređimo na neke njegove glavne prednosti.

Nešto što do sada nismo imali prilike puno vidjeti je trostruka stražnja kamera koja može slikati savršenu sliku u najgorim uvjetima, a uz to će slika izgledati profesionalno. Sve to mu uspijeva uz pomoć tri leće , a mogućnosti sežu od Live Focusa koji dopušta korisnicima da sami upravljaju dubinom polja podešavanjem efekta zamućenja do senzora koji omogućava upijanje više svijetla kombinirajući 4 piksela u jedan. Tu je inteligentni Scene Optimizer koji sam prilagođava boju, kontrast i svjetlinu za najbolju moguću fotografiju. 

Uz 6'' SAMOLED zaslon i Infinity Display, podržava i Dolby Atmos zvučnu tehnologiju, koja je uistinu impresivna za jedan mobilni uređaj. Dolazit će u zlatnoj, plavoj i crnoj boji, a podržavat će tehnologije kao što su Bixby, Samsung Pay ili Samsung Health.

 

Kupi novi Samsung Galaxy danas! 
 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel