Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. ožujak 2024.

Od 19.3.2024. u 12 sati do utorka, 26.3.2024. u 12 sati sudjeluj u nagradnom natječaju na Facebook stranici gdje jednom korisniku za najkreativniji odgovor poklanjamo Blackview pametni sat sive boje naziva "BLACKVIEW X1 PRO SILVER SMARTWATCH", dok na Instagram profilu u istom periodu i pod istim uvjetima poklanjamo pametni sat roze boje naziva "BLACKVIEW W10 PINK SMARTWATCH". 

Budi kreativan, zaigraj i uživaj. Pobjednika proglašavamo 27.3. u 13 sati! 

 

U nastavku pogledaj i pravilnik nagradnog natječaja.

 

Pravilnik nagradnog natječaja "Blackview pametni sat na dar“

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom " Blackview pametni sat na dar“ je Mobis electronic (u daljnjem tekstu Mobis), Radnička 1A, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 10765466090

Trajanje i dinamika natječaja

Nagradni natječaj održava se na Facebook stranici i Instagram profilu u periodu od utorka,  19.3.2024. u 12 sati do utorka, 26.3.2024. u 12 sati. U navedenom periodu fanovi Facebook stranice Mobis.hr i Instagram profila Mobis.hr  za sudjelovanje trebaju odgovoriti na postavljeno pitanje u komentaru ispod same objave.

Objava na Facebook profilu Mobis.hr i na Instagram profilu Mobis.hr je jednaka, te glasi:

„Blackview Nagradni natječaj

Proljeće je pred vratima, novogodišnje odluke su pale u zaborav ali sada je možda pravo vrijeme da se vratiš na stare staze! Uz Mobis.hr i Blackview sada je to i moguće. Osvoji pametni sat jer najkreativniji odgovor može osvojiti Blackview X1 Pro srebrne boje putem Facebooka ili Blackview W10 pametni sat roze boje putem Instagram profila. Komentiraj, osvoji i budi glavna faca u kvartu!

Sve što trebaš je reći nam zašto baš ti trebaš osvojiti pametni sat a jedan najkreativniji odgovor nagrađujemo putem Facebooka i jedan najkreativniji odgovor nagrađujemo putem Instagram profila. Ne zaboravi nas zapratiti baš i kao i Semark.  Odgovore nam možeš slati sve do 26.3.“

 

 

Autor najkreativnijeg odgovora osvojit će nagradu.

Pobjednike nagradnog natječaja proglašavamo u srijedu 27.3.2024. u 13 sati. 

Dva Dobitnika nagradnog natječaja će izabrati tročlani žiri tvrtke Mobis i to:

Antonija Šušnjar

Nino Jukić

Veronika Ercek

Nagrada

Nagrada nagradnog natječaja prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni na dan izrade Pravilnika nagradnog natječaja iznosi 88 € (BLACKVIEW X1 PRO SILVER SMARTWATCH – cijena je 49€, dok je cijena druge nagrade BLACKVIEW W10 PINK SMARTWATCH cijena 39€):

Nagradnim natječajem predviđeno je dodijeliti dvije nagrade prema gore spomenutim uvjetima.

  • Prva nagrada „BLACKVIEW X1 PRO SILVER SMARTWATCH“ dodijelit će se putem Facebook stranice Mobis.hr.
  • Druga nagrada „BLACKVIEW W10 PINK SMARTWATCH“ dodijelit će se putem Instagram stranice Mobis.hr.

Pravila i uvjeti natjecanja

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 18 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su nisu navršili 18 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 18 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena.

 

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara korisnika ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

 

Ako u bilo kojem trenutku priređivač posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja, zadržava pravo brisanja prijave i isključenja korisnika iz natječaja.

 

Zloupotrebom mehanike natječaja smatra se, ali nije isključivo ograničeno na:

 

Prijavljivanje komentara i fotografije koji nije autorski ili za koje se nema pravo korištenja. U ovom slučaju priređivač će direktno kontaktirati natjecatelja, koji je dužan odgovoriti u roku od 24 sata na direktan upit te pružiti dokaze o autorskom djelu. Ukoliko natjecatelj to ne učini, komentar ili fotografija će biti uklonjeni iz natječaja.

Prijavljivanje komentara i fotografije uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motivi. U gore navedenim slučajevima priređivač zadržava pravo istog trenutka ukloniti komentar, te natjecatelja isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju. Priređivač natječaja zadržava pravo konačne odluke o brisanju komentara i diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila natječaja, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.

Nagradni natječaj može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.mobis.hr, putem Facebook stranice Mobis.hr i putem Instagram profila Mobis.hr. Priređivač zadržava pravo promjene pravila ako nastupe situacije za koje smatra da iziskuju neke promjene u pravilima natječaja.

 

Objava rezultata

Pobjednike nagradnog natječaja proglašavamo u srijedu 27.3.2024. u 13 sati, a putem komentara na objavi vezanoj za natječaj – na Facebook stranici Mobis.hr i na Instagram profilu Mobis.hr.

 

Dobitnici će biti kontaktirani u inbox zbog provjere točnosti osobnih podataka (odgovara li  osobno ime korisničkom imenu) i provjere dobi dobitnika (ima li dobitnik navršenih 16, odnosno 18 godina) te dogovora oko preuzimanja nagrade.

 

Obrada osobnih podataka

 

U odnosu na sve sudionike obrađujemo njihovo korisničko ime na Facebook stranici i na Instagram profilu te autorski komentar, a u odnosu na dobitnike i dodatne osobne podatke (ime i prezime, ako je različito od korisničkog imena, godinu / datum rođenja i (ako je primjenjivo) ime i prezime zakonskog zastupnika ili skrbnika koji će preuzeti nagradu). Sve navedene podatke koristimo isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nam oni nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) nalaze se na stranici: www.mobis.hr/pravila-privatnosti

 

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju kao i dobitnik nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive.

 

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja, uključujući s uvjetima obrade  njihovih osobnih podataka opisanim u prilogu.

 

Izuzetost Facebooka od ovog natječaja

Organizator nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

 

Imate pravo podnijeti pritužbu u vezi obrade svojih osobnih podataka Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10 000 Zagreb.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel