Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. veljača 2018.

Alcatel nastavio je odlično prihvaćenom IDOL serijom pametnih telefona koje su oduševile korisnike zbog najboljeg omjera cijene i kvalitete

1. Dizajn koji plijeni pažnju

Alcatel IDOL5 stigao je u novom dizajnu, kombinaciji stakla i metala. Tako se postigao elegantan i tanki dizajn debljine samo 7.5mm koji je istovremeno daje osjećaj čvrstog i kompaktnog uređaja. 

Zakrivljeni 2D zaslon veličine 5.2“ idealan je za dugotrajna surfanja i uživanja u pametnom telefonu i svim omiljenim aplikacijama i sadržajima. Nećeš se htjeti odvojiti od svog pametnog telefona ni na trenutak. 

privlačan-dizajn-alcatel-idol-5

2. Odlične specifikacije 

Osmojezgreni procesor i radna memorija veličine 3GB spremni su i za najzahtjevnije aplikacije i multitaskanja. Ako istovremeno želiš slušati glazbu, dopisivat putem aplikacija poput Whatsappa i Vibera i pregledavati društvene mreže, bez problema moći ćeš odraditi sve radnje bez ikakvih poteškoća ili zastajkivanja u radu. 

vrhunske-specifikacije-alcatel-idol-5

Postojeća unutarnja memorija IDOL5 mobitela od 16GB može se proširiti s microSD karticom na dodatnih 128GB. Tako ćeš moći snimati ogromnu količinu fotografija i videa s fantastičnom kamerom.

3. Kamera

Glavna kamera na Alcatel IDOL5 iznosi čak 13MP s lećom sastavljenom od čak 5 dijelova i velikim otvorom blende f/2.0 koji prima veliku količinu svjetlosti za najbolje fotografije čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

kamera-odličnih-karakteristika-alcatel-idol-5

Snimanje s takvom kamerom prikuplja još više detalja i informacija.

Prednja, širokokutna 5MP selfie kamera snima fotografije s kojima nitko iz tvoje ekipe neće biti izostavljen. 

4. Filteri

Svi želimo biti stalno prisutni na društvenim mrežama s kvalitetnim slikama prepunim zanimljivih filtera. Neka onda to ima sve tvoja kamera pametnog telefona. Oslobodi kreativnosti s naprednim foto i video funkcijama poput video priča, timelapse, filterima uživo ili kolažima. IDOL5 pretvara sve tvoje najbolje trenutke u legendarne.

 alcatel-idol-5-selfie-kamera-širokokutna

5. Mogućnost korištenja dvostrukih računa društvenih mreža

Ponekad jedan račun na društvenim mrežama jednostavno nije dovoljan. Želiš odvojiti poslovne i privatne profile ili jednostavno imaš više računa. Uz aplikaciju App Cloner možeš ostati ulogiran na dvije odvojene društvene mreže ili aplikacije za slanje poruka istovremeno na svom IDOL5 pametnom telefonu. Isprobaj Whatsapp, Facebook, Snapchat i još puno toga. 

dvostruki-računi-na-društvenim-mrežama

6. Korištenje instant aktivnosti

Ova mogućnost pružat ti apsolutnu kontrolu nad tvojim aplikacijama, postavkama telefona i čestim aktivnostima. Uz Now Key tipku možeš personalizirati svoj mobitel određenim setom naredbi kako bi brzo i jednostavno mogao pristupati omiljenim aplikacijama, snimati selfije ili pokretati Google Asistenta. Sve to pritiskom jedne tipke. 

7. UI Joy

Potpuno novo i ugodno korisničko iskustvo uz Joy UI, prilagođena verzija Androida. Iskoristi prednosti veće fleksibilnosti s jednostavnim upravljanjem aplikacijama i folderima uz ikonice živih i jasnih boja i bogatim izborom različitih pozadinskih slika. 

 

 

Pronađi ga Alcatel IDOL5! 
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel