Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. ožujak 2023.

Za sve mobilne entuzijaste predstavljamo najnoviji dodatak Xiaomi seriji proizvoda: Xiaomi Redmi 12C. Ovaj povoljni pametni telefon nudi impresivan skup značajki koje će zasigurno privući vašu pozornost, a trenutno se nalazi na flesh sale-u uz vrhunske uštede.

Nevjerojatan dizajn

Redmi 12C ima elegantan i moderan dizajn koji je dostupan u dvije nevjerojatne boje – plavoj i crnoj. Može se pohvaliti 6,71-inčnim Full HD+ IPS LCD zaslonom rezolucije 720 x 1650 piksela, koji pruža oštre i jasne slike za impresivno iskustvo gledanja.

 

Izvor: Xiaomi.com

Kamera od 50 MP

Ako ste zaljubljenik u fotografiju, onda vas Redmi 12C neće razočarati. Sadrži dvije kamere na stražnjoj strani, uključujući primarni senzor od 50 MP i senzor dubine od 0.08 MP. Primarna kamera pruža izvrsnu kvalitetu slike s oštrim detaljima, živim bojama i dobrim dinamičkim rasponom. Uz to, prednja kamera od 5 MP snima odlične selfije i pruža jasno iskustvo video poziva.

Night mode

Izvor: Xiaomi.com

Brzina koja oduševljava

Redmi 12C pokreće MediaTek Helio G85 čipset koji nudi izvrsnu ravnotežu performansi i energetske učinkovitosti. Radi na najnovijem OS-u Android 12 s MIUI 13 na vrhu, pružajući glatko korisničko iskustvo bez kašnjenja. Pametni telefon dolazi s 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, koja je proširiva do 1TB putem namjenskog utora za microSD karticu.

Baterija koja drži

Redmi 12C opremljen je masivnom baterijom od 5000 mAh, koja nudi dugotrajnu bateriju, što ga čini idealnim za intenzivnu upotrebu. Dodatno, podržava 18W brzo punjenje, koje može napuniti uređaj od 0 do 100% u samo nekoliko sati.

Dodatne značajke za bolju učinkovitost

Redmi 12C dolazi s nekoliko drugih značajki koje ga čine izvrsnim izborom za kupce koji paze na proračun. Ima bočno postavljen skener otiska prsta i mogućnost otključavanja licem, koji omogućuje brzo i sigurno otključavanje. Dodatno, nudi podršku za dual SIM i 4G povezivost, Wi-Fi, Bluetooth, GPS i 3,5 mm utor za slušalice.

Zaključno, Redmi 12C je izvrstan pametni telefon koji nudi velik skup značajki po pristupačnoj cijeni. Sa svojom impresivnom postavkom kamere, snažnim performansama, dugotrajnom baterijom i elegantnim dizajnom, Redmi 12C odlična je opcija za one koji traže jeftin pametni telefon s vrhunskim značajkama. Trenutno se nalazi na flash sale uz uštede uz 18%.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel