Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. ožujak 2024.

Kupiti poklon voljenoj osobi nikada nije jednostavan zadatak, stoga smo pripremili kratki vodič.  

Naravno, nadodali smo i promotivne cijene i izdvojili posebnu ponudu pa krenimo…

ZALJUBLJENICE U SPORT

Ako si ti ili tebi voljena osoba zaljubljenica u sport - bilo rekreativno, profesionalno ili se samo volite kretati i što je najvažnije volite znati koliko, za tebe smo pripremili atraktivne cijene pametnih satova i pametnih narukvica.

 Ništa ne prepuštaj slučaju, dobro je znati broj otkucaja srca, broj koraka, potrošene kalorije i još mnogo toga uz našu ponudu Amazfit, Huawei i Xiaomi pametnih satova i pametnih narukvica s cijenama već od 19,88€.

I ono što ćeš sigurno voljeti kod njih -  njihov dizajn se uklapa u svaku modnu kombinaciju i izvrstan je nakit u svakoj prilici.

LJUBITELJICE MOBILNIH UREĐAJA

Bez obzira jesi li jedna od njih ili vama draga osoba, dobro je znati da smo pripremili promotivne cijene Samsung S serije, Samsung Flip 5 i Fold mobilnih uređaja ali i pregršt drugih Samsung, Honor, Xiaomi i Google Pixel modela.  

Zaviri u široku ponudu a ako tražiš najnovije mobilne uređaje tu su Xiaomi 14, i iPhone 15 modeli dok u ponudi imamo i najbolji pametni telefon u 2023. (prema Mobile Word Congress) – Google Pixel seriju 8.

ZABORAVLJIVE

Užurban način života i obaveze od 0 do 24 često nas ostave nespremnima, stoga iz ponude izdvajamo prijenosne punjače, kablove i ostalu potrebnu dodatnu opremu. I sve to da svako od nas bude uvijek spreman - u auto, kod kuće, u javnom prijevozu, na poslu ili na putu. Zaviri i pogledaj!

TRENDSETTERICE

Imaš uz sebe prijateljicu, sestru, mamu, ženu, kolegicu ili djevojku koja prati trendove, zaljubljenica je u kućne pomagače ili pak samo voli isprobavati nove recepte? Onda dobro razmisli o fritezi na vrući zrak koja dolazi u dvije boje, crnoj i bijeloj  ili o robotskom usisivaču.

Za zaljubljenice u filmove preporučujemo Anker mini projektor koji je svojim kompaktnim dizajnom pogodan za putovanja i vanjsku upotrebu a toliko moćan da će postati korisnikov novi omiljeni uređaj.

Kako god bilo, pogledaj ponudu i požuri jer ponuda je ograničena!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel