Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. veljača 2019.

Xiaomi ideologija stvaranja povoljnih pametnih telefona moćnih specifikacija nastavila se i s novim Xiaomi MI 9 modelom. Dobivaš sve što očekuješ od premium mobitela, ali po super cijeni. 

Xiaomi MI 9

Xiaomi MI 9 i novi Qualcomm Snapdragon 855 procesor

Novi Qualcomm Snapdragon 855 nevjerojatno je brz procesor i to je zaista jedna od najvećih prednosti i razloga zašto uzeti Xiaomi MI 9. Jedno od najvećih unaprjeđenja što se tiče Qualcomm Snapdragon procesora. Kako kažu osigurat će i do 20% brže iskustvo igranja igrica, 45% bolje CPU performanse i 300% AI performanse. 

Super brzi i optimizirani procesor garantira da nećeš osjetiti nimalo opadanje u kvaliteti kroz čak godinu i pol dana korištenja. 

Zašto je dobar i brz procesor toliko važan?

Sve više nevjerojatno dobrih igrica, ali i aplikacija kojim opterećujemo svoje mobilne ljubimce zahtijevaju i uređaje koji to mogu podnijeti. Upravo Xiaomi MI 9 i donosi to premium iskustvo. 

Osim dobrog procesora potrebna je i dobra i velika baterija. Uz mogućnost brzog punjenja s MI 9 bežičnim punjenjem bit će brže nego standardno žičano punjenje. 

Kamera na MI 9 je sve što očekujemo od nje

Trostruka kamera sastoji se od Sony IMX586 od 48MP, zatim telefoto leća od 12MP s 2x optičkim zoomom te 16MP širokokutnom lećom koja obuhvaća kut snimanja od 117°. 

Upravo Sonyijeva 48MP senzor omogućava i do 4x veću rezoluciju i 3x veću osjetljivost na svjetlost. Što to zapravo znači za krajnjeg korisnika? Prilikom zumiranja slike još uvijek postoji dovoljno detalja da bi se dobila kvalitetna fotografija.

nimanjem s MI 9 kamerom dobiva se više detalja od prikaza na 4K televiziji. 

Xiaomi MI 9 vrhunski dizajn

Dizajn zbog kojeg nećeš ni pomišljati na maskice u boji

Doduše pomislit ćeš na prozirnu zaštitnu maskicu jer opreza nikad dovoljno, ali tako da se vidi prekrasan holografski dizajn u nekoliko metalik duginih boja. Očekuju se tri boje crna, holografska u dvije boje plavoj i ljubičastoj. 

Osim što je lijepo vidjeti lagano zakrivljene linije one pružaju fantastičan osjećaj prilikom korištenja uređaja i lijepo leže u ruci. 6.39“ Samsung AMOLED zaslon sa suzom na vrhu zaslon ima nevjerojatan omjer zaslona u odnosu na kućište koje iznosi čak 90.7%. 

Budući da je zaslon toliko velik on je dodatno zaštićen s Corning Gorilla Glass 6 staklom.

 

Pogledaj najbolju Xiaomi ponudu!  

 


 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel