Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 28. veljača 2020.

Xiaomi Mi Note 10 donosi nam revoluciju kod mobilne kamere. Osim toga i odlične specifikacije su ono što ga izdvaja iz mase uređaja koji se na tržištu pojavljuju svaki dan.

Xiaomi Mi Note 10 - prvi smartphone s 108 MP penta kamerom

Ta revolucija kod Xiaomi Mi Note 10 pametnog telefona kreće upravo s njegovom peterostrukom kamerom od koje ona glavna kamera je 108 MP kamera visoke rezolucije s kojom možeš snimati fotografije rezolucije do nevjerojatnih 12032 x 9024 piksela. Podršku joj daje 5 MP telefoto kamera koja ti omgućava 50x digitalni zoom i 10 puta hibridni zoom.

12 MP kamera za portrete ima dvostruki optički zoom, a 20 MP kamera snima pod kutom od 117° što ti daje odlične rezultate kod snimanja krajolika. Cijelu priču zaokružuje 2 MP makro kamera za fotografiranje detalja.

Penta kamera Xiaomi Mi Note 10

Vlog i Night - načini snimanja koji definiraju životni stil

S novim Vlog načinom snimanja videa možeš samostalno režirati svoje život. Podijeli ono najbolje iz svoje svakodnevnice u vrhunskoj kvaliteti sa svojim prijateljima ili pratiteljima. Noćni način snimanja daje ti odlične snimke u uvjetima lošeg osvjetljenja, a multi-frame kompozicija koja se bazira na RAW fotografiranje omogućava ti da se ne moraš brinuti o mračnim scenama.

Ultimativna estetika koja privlači poglede i unaprijeđeni senzor za otisak prsta

Xiaomi Mi Note 10 predstavlja veliki 6.47“ 3D zaobljeni AMOLED zaslon kojeg štiti Corning Gorilla Glass koji se nalazi i sa stražnje strane telefona. Ugodan na dodir, ovaj pametni telefon izvrsno leži u ruci i unatoč veličini svog zaslona nije prevelik. Ovaj FHD+ zaslon donosi izvrstan kontrast, a štiti tvoje oči od plavog svijetla što dokazuje TÜV Rheinland certifikat.

Senzor otiska prsta nalazi se ispod zaslona i optimizira otključavanje telefona pri jako svijetlu, suhim prstima i niskim temperaturama.

Baterija velikog kapaciteta i moćni procesor

Xiaomi Mi Note 10 je opremljen baterijom kapaciteta 5260mAh i tehnologijom brzog punjenja od 30W. U svega 65 minuta ovaj telefon se napuni do 100% što ti daje puno više vremena za tvoje aktivnost

Qualcomm® Snapdragon™ 730G je procesor koji pokreće ovaj mobitel, a ujedno je i najsnažniji čip Qualcomm 7 serije. Omogućava maksimalnu frekvenciju od 2.2 GHz, maksimalnu brzina renderiranja 700MHz te ubrzava sve funkcije i procese bilo da se radi o surfanju ili gamingu.

Baterija Xiaomi Mi Note 10

 

Istraži Xiaomi Mi Note 10 seriju

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel