Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. siječanj 2024.

Xiaomi mobiteli inovativnih funkcija sada su dostupni po pristupačnim cijenama.

Široka ponuda omogućuje da svatko pronađe nešto za sebe a kvaliteta neće izostati bez obzira na model.

Xiaomi Redmi 12C 3 GB/64 GB u promotivnom periodu dolazi uz cijenu već od 103 € a za one kojima je potrebna veća memorija tu je i Xiaomi 13T Pro 12/512 GB.

Ovaj model opremljen je vrhunskim mobilnim čipsetom MediaTek Dimensity 9200+. Ima i vrhunsku 4 nm procesnu tehnologiju i najsnažniju jezgru što mu omogućuje rad na brzinama do 3,35 GHz. Xiaomi 13T Pro podržava i 5G tehnologiju za najbržu podatkovnu vezu.

Uz ove istaknute modele, u našoj ponudi dolaze i ostali Xiaomi modeli – Xiaomi Redmi 12, Xiaomi Redmi Note 12Pro+ 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Xiaomi Redmi 12 i Redmi 12S i 12C, baš kao Xiaomi Redmi 13C i Redmi A2.

Kako odabrati mobitel koji odgovara svim potrebama?

Xiaomi svojim inovativnim funkcijama omogućuje širok odabir modela temeljen na performansama. Kako bismo olakšali potragu za idealnim mobitelom svaki opis našeg proizvoda daje detaljan uvid u njegove performanse. Nekoliko je koraka do idealnog mobitela:

  • Budžet

Prvi korak u odabiru je budžet – koliko ste spremni izdvojiti novaca za mobilni uređaj. Tako ćete suziti izbor i usmjeriti se na modele koji odgovaraju vašem budžetu.

  • Performanse

Razmislite za što vam je potreban mobilni uređaj. Ako su u pitanju društvene mreže i pokoja razmjena poruka, mobilni telefon s nešto manjom radnom memorijom će zadovoljiti vaše potrebe. Ako koristite mobilni telefon za resursno zahtjevne aplikacije, ako igrate igre i koristite mobitel i u poslovne svrhe, preporučujemo mobitel s većom radnom memorijom i snažnijim procesorom.

  • Veličina ekrana i dizajn

Odaberite veličinu ekrana koja odgovara vašim potrebama – netko voli manji ekran zbog praktičnosti a netko veći zbog bolje preglednosti i kvalitetnijeg iskustva gledanja.

  • Kamera

Volite li često fotografirati svakako obratite pažnju na tehničke specifikacije kamere. Ovdje ne mislimo samo na broj megapiksela već i na optički i digitalni zoom, stabilizaciju slike i druge tehničke specifikacije kamera.

  • Baterija

U ubrzanom današnjem ritmu, trajanje baterije je važan faktor. Ako često izbivate iz ureda i/ili kuće zasigurno vam je važno da vaša baterija izdrži sve zahtjeve koji su pred vama. Stoga, birajte modele s većim kapacitetom baterije

Koji god Xiaomi model odabrali jedno je sigurno – odabrat ćete kvalitetni mobilni telefon izvrsnih tehničkih karakteristika i promotivnih cijena. Pogledajte ponudu i odaberite svoj mobilni telefon već danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel