Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. travanj 2022.

Xiaomi je predstavio još jedno čudo - Xiaomi Watch S1 pametni sat

Bilo da ideš na bitan sastanak s klijentom ili na opušteno druženje s prijateljima Xiaomi Watch S1 uvijek će se savršeno uklopiti u tvoju kombinaciju. Poglede privlači 1.46“ AMOLED zaslon u boji kojeg štiti safirno staklo zaokruženo maskom od nehrđajućeg čelika. Osim što mu daje čvrstoću i otpornost na udarce i vodu, ova kombinacije čini ga neodoljivim na prvi pogled.

Ipak Xiaomi Watch S1 pametni sat puno je više od predivnog izgleda. Moć mu daje ugrađeni dual-band GNSS čip koji podupire 5 glavnih satelitskih sistema: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo i QZSSkoji zajedno s naprednim i optimiziranim algoritmom čine da tvoj sat ti daje točniju poziciju u stvarnom vremenu i samim time omogućava praćenje aktivnosti na profesionalnoj razini.

Aktivnosti koje možeš pratiti su brojne jer Xiaomi Watch S1 podržava 117 različitih načina vježbanja od kojih se 19 odnosi na prefesionalne sportove popust košarke, tenisa, plivanja i brojnih drugih.

Poput brojnih drugih satova i Xiaomi Watch S1 ima ugrađen monitor za praćenje otkucaja srca koji  24/7 prati tvoje zdravlje! Tijekom vježbanja će ti poslati upozorenje kada su ti otkucaji previsoki što će ti pomoći da odrediš balans prilikom tjelesne aktivnosti. Također ne zaboravi da je bitno i pratiti razinu kisika u krvi, što ti je također omogućeno s ovim satom, a kada je vrijeme spavanja Xiaomi Watch S1 ne zaostaje za svojom konkurencijom. Unaprijediti svoje zdravlje nikada nije bilo lakše! 

Uz osnovne funkcije sat može detektirati stres, potaknuti te na vježbe disanja i mjeriti sveukupan indeks zdravlja uključujući sve parametre. Za svakodnevne aktivnosti omogućava ti razgovor putem sata jer ima ugrađen mikrofon  i i zvučnik, a putem sata se možeš i javljati na telefon kada je spojen s njim putem Bluetootha. Također podržava i NFC beskontaktno plaćanje.

Xiaomi Watch S1 opremljen je baterijom kapaciteta 470mAh koja ti omogućava čak 12 dana korištenja u klasičnom načinu, a do 24 dana neprekidnog korištenja u načinu za očuvanje baterije.

Želim Xiaomi Watch S1

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel