Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. veljača 2024.

U Zagrebu smo zajedno s našim partnerom, globalno uspješnim proizvođačem elektronike i inteligentnih rješenja za klimatizaciju, tvrtkom LG, predstavili novitete iz programa klimatizacijske opreme.

Suradnja s ovim brendom nije novitet za našu tvrtku s obzirom da uspješno surađujemo dugi niz godina, što je potvrdio i naš direktor, Ivan Šego:

"S tvrtkom LG uspješno njegujemo poslovni odnos više od 15 godina, što govori o samoj kvaliteti i inovativnosti njihovih uređaja. Veseli me što smo imali priliku zajedno predstaviti novitete koji nas očekuju u 2024. godini, kako bismo ispunili sve potrebe tržišta kada je u pitanju klimatizacijska oprema."

Kako bismo odgovorili na sve potrebe tržišta, odnedavno našim kupcima nudimo i solarnu opremu, odnosno fotonaponske module i uređaje za izvođenje sunčanih elektrana na što je direktor nadodao:

"Širenje poslovanja na solarnu opremu je zapravo logičan slijed našeg djelovanja. Već preko 30 godina osluškujemo i pratimo potrebe tržišta nudeći provjerena rješenja i jednostavniju dostupnost," nadodao je direktor.

Pokretanje projekta je dio naše tvrtke posebice jer i sami koristimo navedene tehnologije u obliku novoizgrađene elektrane na krovu logističkog centra na Žitnjaku u Zagrebu i na sjedištu društva u Radničkoj cesti.

Odabir klimatizacijskog uređaja nije jednostavan s obzirom na tehnološki napredak u ovom segmentu koji nudi tvrtka LG. Stoga su sve novitete programa okupljenim poslovnim partnerima predstavili stručnjaci LG tvrtke Alen Bjeliš i Vedran Piljić.

Naglasak je bio na klima uređajima New Artcool Gallery koji u sebi objedinjuju funkcionalnost uređaja za klimatizaciju i zaslona za prikaz različitih sadržaja i omogućavaju ugodno istrujavanje zraka.

Dotaknuli su se i tehnologije ArtCool i DualCool uređaja koji su namijenjeni za ostvarenje ugodne klime u pojedinoj prostoriji, stambenoj ili uredskoj.

Ono što je zasigurno plijenilo pažnju uzvanika su i veliki sustavi klimatizacije (Multi V i Therma V), a iz LG-a predstavili su i program klima-komora koja omogućavaju postavljanje i u vrlo uske prostore strojarnica. U svakom slučaju, radi se o energetski učinkovitim i ekološki prihvatljivim rješenjima za ugodnu klimu u svakom prostoru.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel