Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. siječanj 2018.

Odabir najboljeg Android pametnog telefona u izbor cijenjenog portala Android Authority zasigurno nije bio lagan proces. Konkurencija je iznimno narasla u segmentu vrhunskih pametnih telefona, a bilo je i povratnika poput Nokije s Nokijom 8

Očit je trend rasta zaslona i novog omjera, 18:9 u odnosno na dosadašnje 16:9 zaslone, a nerijetko zasloni pokrivaju površinu od ruba do ruba.

Najbolji pametni telefon 2017. je Huawei Mate 10 PRO! Dostupan je na mobis.hr!

Huawei Mate 10 PRO oduševio je u svim segmentima, od zaslona, kamere, baterije, ukupnih performansi, zvuka i vrijednosti za novac. 

HuaweI_Mate_10_pro

Glavni protivnik bio mu je Samsung Galaxy Note 8, a pobjeda mu je izmakla za samo nekoliko bodova. 

Huawei je pokazao konzistentnu izvrsnost u svim segmentima izrade pametnih telefona i to je najvećim dijelom bio razlog pobjede. Osim toga, kod Huawei branda, a osobito kod njegovih top modela vidljiva su redovita poboljšanja tijekom godina. 

Novi Huawei Mate 10 PRO donosi veliki 18:9 pametni zaslon koji omogućava dijeljenje ekrana, laganu navigaciju uređajem i vrhunsko iskustvo gledanja svih omiljenih sadržaja. 

Dvostruka Leica kamera omogućava snimanje nevjerojatno čistih fotografija bez mutnih kadrova uz optičku stabilizaciju slike za najbolje snimke u pokretu. 

Velika baterija kapaciteta 4000 mAh s pametnim načinom uštede energije i brzim punjenjem održavat će dovoljnu razinu energije za cjelodnevno korištenje uređaja. Uz to procesor Kirin 970 pruža iznimno velike brzine i efikasnost korištenja. Zbog toga je Huawei Mate 10 PRO pametni telefon koji je brz i intuitivan, a kroz praćenje i razumijevanje potreba korisnika prilagođava se svakodnevnim potrebama i situacijama. 

Ovo je cijela lista 10 najboljih pametnih telefona 2017. godine

  1. Huawei Mate 10 PRO
  2. Samsung Galaxy Note 8
  3. OnePlus 5T
  4. Nokia 8 

Nokia_8

  1. Moto Z2 Force
  2. LG V30
  3. Sony Xperia XZ1
  4. Google Pixel 2 XL 
  5. Razor Phone
  6. BlackBerry KEYone Black

Korisnici su odabrali mobitel s najboljom kamerom

Prilikom odabira pametnog telefona često svi potražimo informaciju o kvaliteti kamere. Google Pixel 2 XL prema više od 4000 glasova ima najbolju kameru. Nije ni čudo budući da je i njegov prethodnik ima jednu od najboljih kamera na pametnom telefonu. Google Pixel 2 XL dodatno je povećao kvalitetu snimanja u uvjetima slabijeg osvjetljenja, a autofokus je još brži što znači da dobivaš još jasnije i kristalno čiste fotografije. Boje su još jasnije i točnije, a zasićenost je vrhunska. 

Uz to Google je predstavio novu mogućnost pod nazivom Pokret (eng. „Motion“) koja je slična Apple Live fotografijama. Tu je naravno i nevjerojatno popularni Bokeh portretni način rada. 

Koji model ti odabrao kao najbolji? 

 

Potraži ponudu najboljih mobitela na mobis.hr! 
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel