Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 11. siječanj 2018.

Odabir najboljeg Android pametnog telefona u izbor cijenjenog portala Android Authority zasigurno nije bio lagan proces. Konkurencija je iznimno narasla u segmentu vrhunskih pametnih telefona, a bilo je i povratnika poput Nokije s Nokijom 8

Očit je trend rasta zaslona i novog omjera, 18:9 u odnosno na dosadašnje 16:9 zaslone, a nerijetko zasloni pokrivaju površinu od ruba do ruba.

Najbolji pametni telefon 2017. je Huawei Mate 10 PRO! Dostupan je na mobis.hr!

Huawei Mate 10 PRO oduševio je u svim segmentima, od zaslona, kamere, baterije, ukupnih performansi, zvuka i vrijednosti za novac. 

HuaweI_Mate_10_pro

Glavni protivnik bio mu je Samsung Galaxy Note 8, a pobjeda mu je izmakla za samo nekoliko bodova. 

Huawei je pokazao konzistentnu izvrsnost u svim segmentima izrade pametnih telefona i to je najvećim dijelom bio razlog pobjede. Osim toga, kod Huawei branda, a osobito kod njegovih top modela vidljiva su redovita poboljšanja tijekom godina. 

Novi Huawei Mate 10 PRO donosi veliki 18:9 pametni zaslon koji omogućava dijeljenje ekrana, laganu navigaciju uređajem i vrhunsko iskustvo gledanja svih omiljenih sadržaja. 

Dvostruka Leica kamera omogućava snimanje nevjerojatno čistih fotografija bez mutnih kadrova uz optičku stabilizaciju slike za najbolje snimke u pokretu. 

Velika baterija kapaciteta 4000 mAh s pametnim načinom uštede energije i brzim punjenjem održavat će dovoljnu razinu energije za cjelodnevno korištenje uređaja. Uz to procesor Kirin 970 pruža iznimno velike brzine i efikasnost korištenja. Zbog toga je Huawei Mate 10 PRO pametni telefon koji je brz i intuitivan, a kroz praćenje i razumijevanje potreba korisnika prilagođava se svakodnevnim potrebama i situacijama. 

Ovo je cijela lista 10 najboljih pametnih telefona 2017. godine

  1. Huawei Mate 10 PRO
  2. Samsung Galaxy Note 8
  3. OnePlus 5T
  4. Nokia 8 

Nokia_8

  1. Moto Z2 Force
  2. LG V30
  3. Sony Xperia XZ1
  4. Google Pixel 2 XL 
  5. Razor Phone
  6. BlackBerry KEYone Black

Korisnici su odabrali mobitel s najboljom kamerom

Prilikom odabira pametnog telefona često svi potražimo informaciju o kvaliteti kamere. Google Pixel 2 XL prema više od 4000 glasova ima najbolju kameru. Nije ni čudo budući da je i njegov prethodnik ima jednu od najboljih kamera na pametnom telefonu. Google Pixel 2 XL dodatno je povećao kvalitetu snimanja u uvjetima slabijeg osvjetljenja, a autofokus je još brži što znači da dobivaš još jasnije i kristalno čiste fotografije. Boje su još jasnije i točnije, a zasićenost je vrhunska. 

Uz to Google je predstavio novu mogućnost pod nazivom Pokret (eng. „Motion“) koja je slična Apple Live fotografijama. Tu je naravno i nevjerojatno popularni Bokeh portretni način rada. 

Koji model ti odabrao kao najbolji? 

 

Potraži ponudu najboljih mobitela na mobis.hr! 
 

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.