Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. travanj 2024.

Vrijeme je važnih vjerskih događaja – Svetih pričesti, krštenja, vjenčanja i drugih svečanih događaja. Svaka od njih uz svečanost i lijepe uspomene uz sebe veže i darivanje ali ostaje pitanje, kako odabrati idealan dar?

PAMETNI SAT

Nekadašnje analogne satove zamijenili su pametni satovi koji osim što prate današnji užurban ritam, predstavljaju i modni detalj.

Izbor satova je širok - od Samsung, Apple i Garmin pametnih satova pa sve do Amazfit, Xiaomi, Blackview i Huawei satova koji iako imaju nižu cijenu ne zaostaju za kvalitetom i dizajnom. Sve ovisi o karakteristikama koje su slavljeniku ili slavljenici potrebne a mnogo toga ovisi i o dizajnu a ljepota je u oku promatrača.

MOBILNI TELEFON

Mobilni telefoni su desetljećima jedan od najtraženijih darova za ovakve svečanosti. Nešto stariji sjećaju se legendarnih modela koji su bili must poklon, dok mlađe generacije pomno biraju i čvrsto zagovaraju brendove s kojima se poistovjećuju.

Za sve zaljubljenike u Samsung imamo dobre vijesti – na odabrane AI mobilne telefone do 5.5.2024. možete ostvariti primamljive poklone u vrijednosti do 367 €, a iPhone fanovi doći će na svoje uz promotivne cijene na odabrane modele. Xiaomi je uvijek dobar odabir a ove godine predstavili su i nove modele poput modela Xiaomi 14 Ultra.

Mlađima, znamo, jedna od najbitnijih karakteristika je kvalitetna kamera stoga vrijedi pogledati i Honor mobilne uređaje na čiju odabranu ponudu do 30.4.2024. na poklon dolaze i slušalice.

Uz navedene brendove tu je široka ponuda i Realme, Cubot, Blackview, Google Pixel i drugih mobilnih telefona vrijednih pažnje! Zasigurno su ne toliko čest odabir ali imajte na umu da je to njihova prednost jer svatko želi biti drugačiji dok istovremeno dobiva kvalitetu.

TABLET

Popularnost nekadašnjih računala zamijenili su laptopi, a današnji trend kod mlađih je zasigurno tablet. Uvijek su u pokretu, koriste se i u školi, praktični su i stanu u dlan što im stvara prednost pred računalom i laptopom.

Dječje tablete osim što vole najmlađi dobri su pomagači i njihovim roditeljima – Blackview tablet na dlan donosi od edukativnog sadržaja pa sve do igara. Za nešto starije tu je i ponuda Samsung tableta uz čije odabrane modele na dar dobivate pametni sat pa sve do Honor i Xiaomi tableta.

GADGETI

Svaki zaljubljenik u čitanje oduševit će se Kindle e-čitačem knjiga, dok primamljiv poklon su i bežične slušalice, zvučnici ali i televizor za svakog tinejdžera s vlastitom sobom.

Što god odabrali nećete pogriješiti ako pratite preferencije slavljenika te ne zaboravite da bez obzira što odabrali važne su namjera ali i uspomene koje zajedno stvarate.  

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel