Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. rujan 2021.

Polako nam stiže jesen, a s time i novi pametni telefoni iz Xiaomija. Tako su jučer, 15.09. predstavljena dva nova, Xiaomi 11T i 11T Pro i novija verzija Xiaomi Mi 11 Lite 5GNE . Xiaomi 11T serija pametnih telefona dat će ti nevjerojatno filmsko iskustvo fotografiranja i snimanja video zapisa te ih nećeš htjeti ispustiti iz ruku.

Xiaomi 11T – filmsko iskustvo koje možeš imati svaki dan

Pokreće ga moćan Media Tek Dimensity 1200 Ultra procesor što je trenutno njihov najbolji procesor na tržištu. Dolazi sa Dual SIM-om i 5G modemom te osigurava nesmetan rad i učinkovitu potrošnju energije. Donosi 22% brže performanse i 25% bolju energetsku učinkovitost.

Pametni telefon uvijek će ti biti spreman za akciju zahvaljujući ogromnoj bateriji od 5000 mAh koja podržava nevjerojatnih 67W turbo brzo punjenje. Ukoliko se i dogodi da ti se Xiaomi 11T ispraznio, nemaš brige, na 100% napunit ćeš ga za samo 36 minuta.

As u rukavu ovog mobitela sigurno je njegova fenomenalna kamera koja će oduševiti i one najzahtjevnije. Opremljena je naprednim AI algoritmima, profesionalnim specijalnim efektima i odličnim kreativnim opcijama kamere. Sa ovom kamerom biti će nemoguće imati lošu fotku ili video. Na stražnjoj strani nalazi se primarna kamera od 108MP, 8MP kamera sa 120° ultra širokokutnom lećom za vrhunske dnevne i noćne fotografije i 5MP telemakro kamera s kojom ćeš uloviti zadivljujuće detalje. Odlična značajka kod snimanja video zapisa je audio zoom koji će savršeno uhvatiti zvukove koje želiš. Tri ugrađena mikrofona koja istovremeno rade omogućuju ti da se zvučno približiš onome što snimaš dok zumiraš video zapis. Nikako nije za odbaciti niti prednja kamera od 16MP s kojom ćeš snimiti super selfije i portrete čak i po noći.

Svaku snimljenu fotografiju, video ili omiljene sadržaje moći ćeš pregledati na 6.67“ AMOLED zaslonu, koji ti nudi savršenu sliku iz svakog kuta. Zaslon podržava 1 milijardu boja, podržava HDR10+, dok je razina osvježenja zaslon na 120Hz te se automatski prilagođava onome što gledaš. Zahvaljujući tome smanjuje se potrošnja energije i donosi ti odlično iskustvo korištenja bez smetnji i zastajkivanja.

Xiaomi 11T Pro – od 0 do 100% za 17 minuta

Ovaj pametni telefon ima sve, od fantastične kamere, moćnog procesora do baterije kod koje nikada nećeš primijetiti da se ispraznila. Krenimo redom, Xiaomi 11T Pro opremljen je trostrukom kamerom sa stražnje strane, 108MP+8MP+5MP. Zahvaljujući ovom setu kamera svaki trenutak možeš pretvoriti u nezaboravno iskustvo sa zadivljujućim fotografijama i video zapisima koji, kao da su došli direktno iz filmskog studija. Kamere su također opremljene, audio zoom-om i makro kamerom s kojom će svi detalji doći do izražaja. Profesionalno HDR10+ snimanje, uhvatiti će tamnije i svjetlije detalje sa više od milijardu boja čime će sama kvaliteta videa biti jasnija i realnija. Sa prednjom kamerom od 16MP selfiji i portreti izgledat će bolje nego ikad.

Jedini logičan slijed je da ovaj pametni telefon pokreće Snapdragon 888 5G procesor koji će ti donijeti revolucionarne performanse i još učinkovitiju potrošnju energije, a 35% je brži od prijašnje generacije.

Sa Xiaomi 11T Pro pametnim telefon nećeš niti primijetiti da ti je baterija pri kraju. Ova ogromna baterija od 5000mAh podržava 120W hiper brzo punjenje i biti će napunjena na 100% za samo 17 minuta. Zaboravi na punjenje preko noći ili čekanje da izađeš iz kuće, sa ovom baterijom to je prošlost. Ako ga puniš samo 10 minuta, dobit ćeš dodatnih 7 sati za gledanje video zapisa, 11 sati poziva, 5 sati korištenja navigacije i 2 dodatna sata snimanja u 1080p rezoluciji.

Krasi ga veliki 6.67“ AMOLED zaslon koji također ima razinu osvježenja od 120Hz te ima izvanredne performanse što se tiče svjetline, kontrasta, kalibracije boje i rezolucije. Dobio je ocjenu A+ od strane agencije DisplayMate, koja je jedna od najpouzdanijih agencija za ocjenjivanje na svijetu. Također, ima 360° senzor za ambijentalno svjetlo i prilagođava se prostoru gdje se nalaziš i vidljiv je pri vrlo jakom osvjetljenju.

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel