Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. travanj 2022.

Ne prestajemo kriti oduševljenje novom serijom Xiaomi pametnih telefona koja je jučer predstavljena za globalno tržište, Xiaomi 12. u našu ponudu uskoro stiže jedan od modela, Xiaomi 12x. Ističe se zaslonom za izvanredno iskustvo gledanja, dolazi u 3 predivne boje, dok će sa njegovim trostrukim setom kamera fotke biti nenadmašne kvalitete.

Uroni u predivan zaslon

Kako bi ti što ugodnije sjeo u ruku Xiaomi 12x širok je samo 69.9 mm i vrlo udoban za držanje. Uz 6.28“ AMOLED Dot DisplayMate zaslon koji ima A+ ocjenu za TrueColor prikaz boja iskustvo gledanja različitih sadržaja biti će nevjerojatno iskustvo.

Zaslon dolazi sa Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom i stopom osvježenja od 120Hz čime će se zaslon automatski prilagoditi onome što gledaš za nevjerojatno fluidan doživljaj. Uz 419 ppi gustoću piksela osigurava iznimno detaljne i realistične slike. Profesionalna kalibracija i 68 milijuna boja savršena su kombinacija za fantastično iskustvo gledanja.

Set kamera za masterpeace fotke

Xiaomi 12x opremljen je stražnjom trostrukom kamerom koju predvodi glavna, širokokutna od 50MP za savršeno fokusirane fotografije. Uz ultra širokokutnu od 13MP i telemakro kameru od 5MP savršeno će se zaokružiti cijena priča za ultimativno kvalitetne fotografije sa puno detalja i nevjerojatnim spektrom boja.

Ono što će oduševiti svakog kreativca su odlične opcije i filteri koje možeš koristiti kako bi tvoji video i foto uradci još više došli do izražaja, Parallel World, Freeze Frame Video i Magic Zoom.  Posebno se ističe i prednja kamera od nevjerojatnih 32MP za kreativne selfije.

Performanse koje neće razočarati

Pametni telefon može se pohvaliti odličnim performansama, prvenstveno zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon® 870 procesoru koji će bez problema podnijeti sve od audio-vizualnih sadržaja i grafički intenzivnih igara pa do procesiranja dokumenata. Uz novo, 2600mm2  VC područje hlađenja ne moraš brinuti o pregrijavanju uređaja.

Također, Xiaomi 12x opremljen je moćnom 4500mAh baterijom koja je opremljena tehnologijom brzom punjenja kako nikada ne bi ostao na cjedilu. Uz super brzo punjenje od 67W do 100% doći će sa samo 39 minuta.

Kupi ga danas i uživaj u besplatnim pogodnostima!

Kupi novi Xiaomi 12x i na poklon dobivaš Xiaomi Buds 3 slušalice

Ponuda traje do isteka zaliha.

 

Kupi već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel