Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 26. studeni 2021.

Dugo iščekivani Xiaomi Black Friday je stigao i donosi fantastične popuste na još bolju ponudu pametnih telefona i uređaja za dom. Biraj pravi uređaj za sebe i ostvari popuste i do 30%.

Što sve mogu kupiti?

U sklopu Xiaomi Black Friday-a čekaju te odlični uređaji za dom, koji će ga učiniti pametnim ali i tebi olakšati život i uštediti vrijeme. Biraj jedan od vrhunskih robotskih usisavača koji će bez problema tvoj dom očistiti i od najsitnijeg komadića prašine, oprati podove i sam se vratiti u bazu kada je spreman za punjenje i to sve za vrijeme dok uživaš u popodnevnoj kavi i omiljenom filmu.

Čekaju te i pametni televizori kristalno čiste slike i vrhunskog zvuka, električni romobili s kojima ćeš izbjeći svaku gradsku gužvu i sigurno stići na željeno odredište, a dok brzinski obavljaš kupnju i savršeno izbjegavaš gužvu na svom romobilu, za sigurnost doma ili ureda pobrinut će se kućna nadzorna kamera. Donosi ti cjeloviti pregled prostorije i slanje upozorenja i obavijesti u stvarnom vremenu na pametni telefon te u svakom trenutku možeš znati što se događa.

Sve ove uređaje jednostavno možeš spojiti na jedan od fenomenalnih pametni telefona iz Xiaomi Black Week ponude. Biraj Redmi Note 9 Pro ili Mi 11 Lite uz koji te čeka i odličan poklon -Mi Watch Lite pametni sat.

Koliko traje ova super ponuda?

Xiaomi Black Friday ponuda traje do 26. do 29.11.2021. ili do isteka zaliha, zato požuri i kupi savršen uređaj za sebe ili kao poklon za dragu osobu.

Kupi već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel