Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. prosinac 2020.

Vrijeme darivanja nam je stiglo pa smo za tebe izdvojili najkreativnije ideje iz ponude odličnih Xiaomi smarthome uređaja. Uživaj u danima provedenim kod kuće bez previše obaveza i izaberi neki od odličnih uređaja za sebe ili tebi dragu osobu.

Pokloni si vrijeme sa odličnim robot usisavačima

Xiaomi Mi usisavač MOP P savršen je poklon za svakoga, a s njime će ti dom biti čist i ugodan. Usisavač će stati svugdje, zbog svog odličnog dizajna, a također vrlo je tih u radu. Također, može se programirati za planirano čišćenje ili njime možeš upravljati daljinskim upravljačem. Opremljen je sa 12 senzora i zato s lakoćom prelazi preko manjih prepreka i stvara si plan čišćenja.
 

Za prozračan i čist dom

Kako bi svoj dom prozračio i očistio od prašine, grinja i ostalih štetnih čestica tu su odlični prošišćivači zraka. Obzirom na njihovo tiho djelovanje mogu se koristiti i danju i noću, a zahvaljujući modernom dizajnu vrlo lijepo pristaju u svaku prostoriju. Pročišćivači su opremljenim HEPA filterima koji eliminiraju i do 99,97% čestica, već prilikom prvog filtriranja. Njima se može upravljati putem aplikacije tako da ćete sve obavijesti pratiti putem svog pametnog telefona.

Prilagodi svjetlo svojim potrebama

Želiš si stvoriti ambijentalni ugođaj, radiš od kuće ili se samo želiš ugodno smjestiti sa najdražom knjigom pravi odabir za tebe je Xiaomi pametna rasvjeta. Modernog i minimalističkog dizajna uklopit će se u svaki dom. Xiaomi Mi Yeellight ambijentalnu lampu Candela savršen je dodatak u svakoj prostoriji koja imitira svijeću ili Mi LED Stolnu lampu koja ima 4 različita načina rada ovisno o tvojim potrebama. Svim svjetiljkama moguće je upravljati putem aplikacije za što lakši rad.

Putuj na posao sa stilom

Odličan i brz način za kretanje gradom sigurno su vrhunski električni romobili Xiaomi Mi električni romobil 1S i Xiaomi Mi električni romobil Essential. Romobili se mogu sastaviti za samo 3 sekunde i spremiti bez problema dok im je dizajn namijenjen za udobnost u pokretu. Obzirom da iz Xiaomija jako brinu o sigurnosti vozača i pješaka zanimljiva značajka je da se aktiviraju nakon povezivanja na MI Home aplikaciju putem Bluetootha nakon čega je potrebno pogledati video o sigurnoj vožnji.


 

Sigurnost prije svega

Xiaomi Smart4u pametne kacige tu su za tvoju sigurnost, a opremljene su sa 7 svijetlećih LED lampica upozorenja i vidljive su na udaljenosti većoj od 180 metara. Lijepo su dizajnirane i pristaju baš svakome. Vanjska ljuska materijala napravljena je od čvrstog materijala (polikarbonat) dok unutrašnjost koristi uvezeni PSI-205T EPS visoke gustoće (polistirenska pjena).

Siguran dom u svakom trenutku

Sigurnost doma ili ureda osigurava ti Xiaomi Mi Smart 360° kamera elegantnog izgleda. Kamera se može vrlo jednostavno instalirati, a može se povezati s aplikacijom i savršen je dodatak svakom kućanstvu i roditeljima s djecom. Ima inteligentni sustav detektiranja pokreta, alarm, snimanje fotografija i videa i slanja obavijesti na tvoj pametni telefon u stvarnom vremenu. Također, zbog izuzetno kvalitetnog noćnog načina sve će biti vidljivo i kada nema svijetla.

 

Pogledaj ponudu
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel